XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Delia arată mai bine ca niciodată. Fotografii de zile mari din vacanţa de vis a juratei "X Factor"!

 
+4 click pentru
galerie

Vacanţa îi prieşte de minune Deliei! Plecată de mai bine de o lună într-un concediu exotic, jurata X Factor arată mai bine ca niciodată. 

Temperaturile de peste 25 de grade, mâncarea de dietă şi sportul în natură au transformat-o pe Delia, artista fiind într-o formă de zile mari. Dovada sunt fotografiile postate de jurata X Factor pe Instagram. 

Aşa cum era de aşteptat, fanii au lăudat-o în zeci de comentarii pe cântăreaţă: "Mamă, ce ai slăbit", Bravo pentru felul în care arăţi, Delia!". 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe