Antena Căutare

Emilian Nechifor revine pe scena de la X Factor? "Așteptăm cu drag să te vedem câștigând, mai ales în echipa lui Carla's Dreams"

A fost la un pas să câştige marele premiu, însă norocul nu a ţinut cu el. Chiar şi aşa, Emilian Nechifor şi-a făcut sute de fani, oameni care îl apreciază, fascinați de prestările sale exemplare de la "X Factor".

A fost la un pas să câştige marele premiu, însă norocul nu a ţinut cu el. Chiar şi aşa, Emilian Nechifor şi-a făcut sute de fani, oameni care îl apreciază, fascinați de prestările sale exemplare de la "X Factor".

Este urmărit îndeaproape de public, dar şi de foştii săi colegi din competiţie, care îi recunosc meritele. Olga Verbițchi, câştigătoarea sezonului trecut, îl încurajează să participe şi anul acesta, artista mărturisind că are toate şansele să câştige: "Emi, tu trebuie să câştigi X Factorul", i-a scris tânăra pe Facebook.

Iar fanii nu pot decât să o aprobe, conştienţi de calităţile muzicale ale fostului concurent: "Emilian, întoarcete la X Factor. Aşteptăm cu drag să te vedem câştigând şi mai ales în echipa lu Carla's Dreams", "Respect pentru voi, Olga şi Emi! Emi te iubim şi ne dorim să câştigi, să fi acolo unde îţi este locul".

Însă, rămâne de văzut dacă fostul concurent va lua sau nu vreo decizie în acest sens. Noi ne-am bucura să îl avem din nou pe scena de la X Factor!

Vă amintiți? Olga Verbițchi, adolescenta-fenomen din Chișinău, a cântat „Sweet People” și i-a făcut pe jurați să izbucne... Florin Răduță, surpriză pentru fani! Câștigătorul "X Factor" pune ceva la cale: "Am terminat! Aproape 12 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x