Antena Căutare

Vă amintiți? Olga Verbițchi, adolescenta-fenomen din Chișinău, a cântat „Sweet People” și i-a făcut pe jurați să izbucnească în lacrimi!

Olga Verbițchi a ajuns la inimile juraților X Factor când a cântat piesa ”Sweet People”, în preselecții. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar Delia a îmbrățișat-o pe tânăra interpretă. Mai mult, jurata „X Factor” fost la un pas să izbucnească în lacrimi.

Olga Verbițchi a ajuns la inimile juraților X Factor când a cântat piesa ”Sweet People”, în preselecții. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar Delia a îmbrățișat-o pe tânăra interpretă. Mai mult, jurata „X Factor” fost la un pas să izbucnească în lacrimi.

La fel, povestea dramatică a tinerei, a cărei surori este invalid de graul I, i-a lăsat pe toți fără replică.

Tânăra de 15 ani a cântat ”Sweet People”, piesa artistei Alyosha din Ucraina, de la Eurovision 2010, iar juriul a rămas copleșit de emoții după momentul moldovencei.

Tânăra a povestit și istoria cutremurătoare a familiei ei. Una dintre surorile ei suferă de un handicap rar întâlnit, iar părinții Olgăi au căutat toate soluțiile posibile pentru a o fate pe fetiță bine, însă medicina este neputincioasă în acest sens.

Vocea Olgăi este într-adevăr genială! Nu degeaba a și câștigat concursul!

Vă amintiți de Alexandru Mațaev, „idolul femeilor”? Delia: „Am simțit potențialul de la primul impact vizual, a vibrat s... Emilian Nechifor revine pe scena de la X Factor? "Așteptăm cu drag să te vedem câștigând, mai ales în echipa lui Ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x