Antena Căutare

”EXCEPȚIONAL”! Răvășitor. Impresionant. Emoționant! Nicoleta Nucă, un nou moment special pe scena X Factor

”Am senzația că pe scenă îmi cântă un mare artist. Spun foarte rar lucrul ăsta, iar tu meriți clar un scaun”, acestea au fost cuvintele lui Ștefan Bănică la finalul interpretării Nicoletei Nucă. Dumnezeule, cât de bine s-a auzit și simțit ”Say Something”

Am senzația că pe scenă îmi cântă un mare artist. Spun foarte rar lucrul ăsta, iar tu meriți clar un scaun”, acestea au fost cuvintele lui Ștefan Bănică la finalul interpretării Nicoletei Nucă. Dumnezeule, cât de bine s-a auzit și simțit ”Say Something”.

La AUDIȚII ne-a cântat despre o ”lume a bărbaților”, iar acum schimbarea a fost una cu un impact puternic. L-a impresionat pe Ștefan și i-a cucerit pe Delia și Horia. Look nou, voce perfectă, emoții uriașe care trec prin ecran.

În sală, nimeni n-a respirat! În fața televizorului, nimeni n-a atins telecomanda! Notele muzicale au dansat între ele, iar tabloul realizat de Nicoleta nu are cum să te lase rece. Hai, recunoașteți că v-a trecut un fior. Sau mai multe?!

Nici nu mai încape îndoială. Nicoleta Nucă trebuie să primească un scaun, dar abia mâine, de la 20:30, vedem cine a fost concurentul la care Ștefan Bănică a renunțat!

O interpretare care te răscoleşte! Alexandra Crişan l-a făcut să plângă pe Ştefan Bănică: "Emoţia asta e foarte rar... Diva Delia şi showmanul Brenciu şi-au definitivat echipele pentru cea de-a doua etapă a bootcampului - Duelurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x