Antena Căutare

Diva Delia şi showmanul Brenciu şi-au definitivat echipele pentru cea de-a doua etapă a bootcampului - Duelurile

Astăzi, Antena 1 aniversează 21 de ani de la prima emisie, 21 de ani de super divertisment, 21 de ani în care a fost mereu aproape de telespectatorii săi şi le-a vorbit despre ce înseamnă să vrei mai mult, să lupţi pentru a-ţi atinge idealurile şi pentru a fi mereu la înălţime. Sub sloganul „Vrei mai mult”, Antena 1 a deschis spectacolul bucuriei încă de aseară cu o ediţie specială de bootcamp „X Factor”, care va continua şi în această seară, de la 20:30.

Astăzi, Antena 1 aniversează 21 de ani de la prima emisie, 21 de ani de super divertisment, 21 de ani în care a fost mereu aproape de telespectatorii săi şi le-a vorbit despre ce înseamnă să vrei mai mult, să lupţi pentru a-ţi atinge idealurile şi pentru a fi mereu la înălţime. Sub sloganul „Vrei mai mult”, Antena 1 a deschis spectacolul bucuriei încă de aseară cu o ediţie specială de bootcamp „X Factor”, care va continua şi în această seară, de la 20:30.

Aseară, Horia Brenciu şi-a definitivat echipa, „14-20 de ani”, în etapa „Scaunelor”, rând pe rând, în faţa lui, dar şi a colegilor de juriu, diva Delia şi rock-starul Bănică făcându-şi apariţia Melisa Tolea, Rafaelo Varga, Adina Răducan şi Denis Borovină. Cele şase scaune le-au dat mari emoţii micuţilor concurenţi, de trăiri intense având parte Sorina Rostaş, care deşi ediţia trecută se aşezase pe scaun, de data aceasta a fost nevoită să îi acorde locul ei Adinei, în vreme ce Sabrina S-a ridicat şi ea pentru a se aşeza Denis Borovină.

Showmanul Brenciu a anunţat astfel cine sunt cei şase norocoşi care merg în următoarea etapă a bootcampului – Duelurile. Nicholas Sealey, Denis Borovină, Monica Sannino, Adina Răducan, Cristian Goaie şi Diana Călduraru vor lupta pentru cele trei locuri în galele live. „Hai să vă pupe tata! A fost o seară grea! Şi e doat începutul. Bravo!”, le-a spus Horia Brenciu, juratu; anunţând şi cum se vor duela aceaştia: Diana cu Denis, Adina cu Monica şi Cristian cu Nicholas.

Seara a continuat cu „Grupurile”, care anul acesta au fost ipotecate la Delia. „Colegii mei o să aibă parte de o surpriză, până acum m-au victimizat, şi m-am victimizat şi eu. Am fost uşor demoralizată şi resemnată. Însă toate aceste lucruri sunt pe cale să se îndrepte. Încerc să resuscitez toată povestea asta şi o să vedeţi că iese leoaica din mine la atac. Şi Horia şi Ştefan se cred foarte mari şi foarte tari, ceea ce sigur că e sănătos şi e foarte bine, dar scapă din vedere un amănunt foarte important şi anume <<EU>>! E o luptă dură, rezistă cine poate. E timpul să demonstrez că grupurile pot învinge, aşa cum s-a întâmplat în UK. Până la urmă eu m-am lansat într-un grup”, a precizat frumoasa jurată. Grupurile care au reuşit să o convingă pe Delia că merită un loc mai departe în show sunt R-Twins, Black & White, Maria şi Cocoon Kills, Contrast, Afina şi Daniel şi Victor şi Adelina.

„Mi se pare că am ales cel mai bine, mi se pare că am aici voci, talent, simpatie, acel factor X şi că pot să câştig „X Factor”, categoric. Simt asta! Îmi doresc nişte dueluri spectaculoase”, a spus jurata, care a anunţat şi modul în care aceştia vor intra la duel: R-Twins cu Black % White, Maria şi Cocoon Kills cu Afina şi Daniel şi Victor şi Adelina cu Contrast.

Rock-starul Bănică şi-a întâmpinat şi el echipa, „Peste 20 de ani”, pentru ca deznodământul etapei „Scaunelor”, să fie aflat în această seară, în cel mai nou episod „X Factor”, la Antena 1. „Am nişte concurenţi foarte talentaţi, cu posibilităţi mari de a câştiga <<X Factor>>. Am mare încredere în ei şi îmi doresc ca şi publicul telespectator să-i placă şi să-i voteze. Urmăriţi emisiunea şi veţi descoperi nişte oameni pe care vreau să-i pun în valoare cu tot ce au mai bun. Asta e rolul meu în această emisiune”, a declarat juratul. Rând pe rând, în faţa juraţilor s-au prezentat Mihaela Belous, Iuliana Dobre, Dorina Vasilashko, Ovidiu Anton, Florin Schiopu, Alexandra Crişan, Pavel Denesiuc, Stela Boţan, Alex Florea şi Nicoleta Nucă, urmând ca telespectatorii să afle în această seară cine sunt cei şase pe care juratul a pariat în cea de-a doua etapă a bootcampului – Duelurile.

”EXCEPȚIONAL”! Răvășitor. Impresionant. Emoționant! Nicoleta Nucă, un nou moment special pe scena X Factor... Doamne, ce spectacol o să fie la duel! Ştefan Bănică a ales cei mai buni şase concurenţi din echipa sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x