Antena Căutare

EXCLUSIV. Declarațiile Andradei Precup după ce a primit 4 X DA pe scena X Factor: "Am pus suflet în ceea ce am făcut"

Andrada Precup este o bucurie de om. Concurenta s-a remarcat pe scena X Factor cu vocea ei specială, dar și cu energia pe care a transmis-o tuturor atunci când interpretat melodia "Proud Mary".

Andrada Precup a venit la X Factor însoțită de mama și de sora sa. Acestea au tremurat de emoție și încântare în culise atunci când au realizat că jurații și publicul s-au ridicat în picioare și au savurat fiecare secundă a prestației muzicale oferite de Andrada.

Concurenta a primit aplauze la scenă deschisă, dar și 4 X DA din partea juraților X Factor. Vezi aici momentul care a ridicat publicul și jurații în picioare!

La finalul momentului său, Andrada a povestit că s-a născut prematur și din cauza faptului că ochii nu i-au fost protejați imediat după naștere, retina s-a ars, iar ea și-a pierdut vederea.

Emoționat, Ștefan Bănică i-a mulțumit Andradei Precup pentru energia transmisă și pentru faptul că i-a oferit șansa de a se bucura de un moment de excepție.

Reacția juraților X Factor în timpului prestației muzicale a Andradei Precup

Reacția juraților X Factor în timpului prestației muzicale a Andradei Precup

Antena 1

După participarea la preselecțiile X Factor, Andrada a povestit cum s-a simțit în momentul în care a urcat pe scenă.

"Când am ajuns pe scenă am simțit o conexiune specială cu publicul. faptul că aplaudau, că s-au ridicat în picioare, că încercau să fredoneze, pe mine m-au făcut să înțeleg că momentul meu chiar contează și m-au făcut să dau tot ce e mai bun", a declarat ea.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la Antena 1 si pe Antena Play!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x