Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Andrada Precup a impresionat pe scena X Factor. Jurații i-au aplaudat talentul în picioare

Andrada Precup este exemplul de încredere și optimism de care ai nevoie zi de zi pentru a face față provocărilor vieții. 

X Factor - Sezonul 9: Andrada Precup - Proud Mary

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De cum a intrat în platou, Andrada a impresionat pe scena X Factor, chiar dacă are o vârstă fragedă. Ea s-a prezentat la preselecțiile X Factor cu sora mai mare și cu mama sa, care în acele momente s-au simțit cele mai norocoase femei de pe planetă pentru că o au pe Andrada.

Andrada Precup le-a avut pe toate pe scena X Factor. Jurații nu au rezistat prea mult pe scaune după ce ea a început să cânte. Tânăra a interpretat piesa "Proud Mary", iar toți cei din sală i-au aplaudat talentul în picioare și i-au mulțumit pentru momentul de milioane pe care l-a oferit. Andrada Precup a primit 4 X DA.

Ștefan Bănică: "Ești senzațională!"
Loredana: "Tu cânți ca și cum respiri!"

Andrada Precup este nevăzătoare, dar trăiește viața cu o pasiune și un optimism greu de egalat. Le-a oferit tuturor un spectacol pe care nu îl vor uita prea curând. Atitudinea, spiritul ei, faptul că muzica este mai puternică decât povestea ei, toate aceste sunt elemente care o transformă pe Andrada într-o concurentă pe care puțini sunt cei care o pot uita prea curând.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!

Video