Antena Căutare

Andrada Precup a impresionat pe scena X Factor. Jurații i-au aplaudat talentul în picioare

Andrada Precup este exemplul de încredere și optimism de care ai nevoie zi de zi pentru a face față provocărilor vieții. 

Galerie
X Factor - Sezonul 9: Andrada Precup - Proud Mary

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De cum a intrat în platou, Andrada a impresionat pe scena X Factor, chiar dacă are o vârstă fragedă. Ea s-a prezentat la preselecțiile X Factor cu sora mai mare și cu mama sa, care în acele momente s-au simțit cele mai norocoase femei de pe planetă pentru că o au pe Andrada.

Andrada Precup le-a avut pe toate pe scena X Factor. Jurații nu au rezistat prea mult pe scaune după ce ea a început să cânte. Tânăra a interpretat piesa "Proud Mary", iar toți cei din sală i-au aplaudat talentul în picioare și i-au mulțumit pentru momentul de milioane pe care l-a oferit. Andrada Precup a primit 4 X DA.

Ștefan Bănică: "Ești senzațională!"
Loredana: "Tu cânți ca și cum respiri!"

Andrada Precup este nevăzătoare, dar trăiește viața cu o pasiune și un optimism greu de egalat. Le-a oferit tuturor un spectacol pe care nu îl vor uita prea curând. Atitudinea, spiritul ei, faptul că muzica este mai puternică decât povestea ei, toate aceste sunt elemente care o transformă pe Andrada într-o concurentă pe care puțini sunt cei care o pot uita prea curând.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!

Alex Mica, interpretul hitului "Dalinda", a venit la X Factor. Momentul lui a primit aplauze la scenă deschisă... Lucian Pință, electricianul care a adus lacrimi în ochii Loredanei la X Factor. Interpretarea lui a fost fără cusur ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x