Antena Căutare

eXtra Factor 2021, episodul 10. Ilona Brezoianu a făcut bâlci în toată regula la X Factor și a pus micii pe grătar

Ilona Brezoianu te ia în culisele emisiunii X Factor și îți prezintă cele mai amuzante momente surprinse la filmări. În episodul 10 din eXtra Factor, Ilona și-a pus rodeo (taur mecanic) la platou și a încins grătarul cu peste 200 de mici pentru toată echipa X Factor, concurenți și oameni din public. Bâlciul s-a bucurat de un real succes și s-a format coadă la micii Ilonei!

ilona brezoianu face mici la x factor Galerie
Ilona Brezoianu vinde un mic cu pâine și muștar la 4 lei, însă pentru că lumea nu se prea înghesuia, a decis să dea gratis. | Antena 1

Inițial, Ilona a vrut să facă rost de bani din vânzarea de mici, însă ulterior s-a hotărât să le facă cinste tuturor. Micii gătiți de Ilona au ajuns chiar și la masa juriului și la producătorii emisiunii X Factor.

Ilona Brezoianu a făcut mici pentru toată lumea de la X Factor, în episodul 10 din eXtra Factor 2021

Ilona a reușit să fie vedeta din cureta X Factor, după ce a întins grătarul, iar toți cei prezenți acolo au fost atrași de mirosul irezistibil de mici!

“Avem mici, avem Rodeo, avem bâlci de bâlci, că unde nu s-a mai văzut așa ceva oameni buni, în curtea la X Factor! S-au încins mai are grătar de mici”, spune Ilona.

“Dacă vreți să mâncați mici făcuți de marea artistă Ilona Brezoianu plătiți mai mult, că o dată face, nu face de mai multe ori!”, mai adaugă artista în spirit de glumă.

Ilona Brezoianu vinde un mic cu pâine și muștar la 4 lei, însă pentru că lumea nu se prea înghesuia, a decis să dea gratis. În așteptarea clienților, actrița a pregătit cu mare atenție mici pentru toată lumea, iar la taraba sa s-a făcut o coadă imensă: “Păi ce nu fac eu pentru colegii mei de la emisiunea asta”.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 8. Ilona Brezoianu te duce în culisele X Factor să vezi cele mai amuzante momente din emisiune

Ilona când i-a văzut pe toți cei adunați, care așteptau mici, s-a gândit să dea gratis câte unul de căciulă, chiar dacă voia să facă niște bani: “Uite mă ce am ajuns! Din marea vedetă care eram”, spune Ilona în spirit de glumă.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 9. Ilona Brezoianu te ia în culisele X Factor, unde își dorește să obțină un loc la masa juriului

Imediat după ce s-a mâncat pe săturate, Ilona a trecut la Rodeo. Taurul mecanic pus într-o piscină a zguduit o pe actriță în fața tuturor.

“Îmi e frică, încet, încet că îmi e frică!”, strigă Ilona. Unul dintre colegii care avea în mână maneta ce dirija taurul mecanic i-a făcut o glumă actriței și a învârtit-o mai repede, moment în care Ilona s-a cam speriat și a cerut să fie dată jos. Momentul este cu adevărat savuros!

Vizionează episodul 10 întreg din eXtra Factor pe AntenaPlay.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 29 octombrie. Zavera cu Adrian Țuțu și Mihai Zăvoianu, invitații speciali care au făcut un show fantastic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x