Căutare Live

eXtra Factor 2021, episodul 8. Ilona Brezoianu te duce în culisele X Factor să vezi cele mai amuzante momente din emisiune

Ilona Brezoianu te ia în culisele emisiunii X Factor și îți prezintă cele mai amuzante momente surprinse la filmări. Actrița a organizat în episodul 8 din eXtra Factor un ștrand pentru concurenți, chiar în parcare, însă a cerut prea mulți bani și nu a avut clienți.

Ilona Brezoianu l-a invitat pe Ștefan Bănică la ștrand-ul ei , organizat în parcarea filmărilor de la X Factor. Iată ce i-a spus juratul

Antena 1

Ilona Brezoianu și-a dorit foarte mult să organizeze un ștrand la X Factor pentru a se răcori, iar lucrurile au ieșit perfect, însă nu prea a avut clienți. Jurații de la X Factor au vrut să o acompanieze și i-au spus câte ceva. Iată ce i-a cerut Ștefan Bănică.

Ilona Brezoianu și-a organizat un ștrand la filmările X Factor, în episodul 8 din eXtra Factor 2021

Ilona Brezoianu a reușit să facă show cu adevărat la X Factor, după ce a organizat un ștrand de zile mari în parcarea filmărilor emisiunii. Aceasta i-a invitat pe concurenții acestui sezon să se scalde alături de ea, însă din cauza prețului prea mare pentru intrare, nu a avut prea mulți clienți.

Astfel că, a ajuns să-i invite și pe jurații X Factor la piscina gonflabilă. Prima a fost Delia, apoi Florin Ristei, Loredana și în cele din urmă pe Ștefan Bănică, care a avut câteva lucruri de spus. Însă niciun jurat X Factor nu a intrat în piscina gonflabilă alături de ea.

„Toată viața mi-a plăcut să fiu servită”, spune Ilona Brezoianu.

„Dă-mi banii”, îi spune cameramanul Ilonei, după ce o servește cu un cocktail.

Iată că, după lungi așteptări, Ilona a găsit primul client care i-a pășit „pragul” ștrandului. Este vorba de unul dintre cocnurenții străini.

„Știi când ții dau? Când o să te aștepți mai puțin. 50 de lei intrarea la ștrand. Bună dimineața, bine ați venit la eXtra Factor, azi suntem la ștrand. Abia aștept sezonul următor că eu acum sunt spetită. Am muncit mult. Hai veniți. Ia să mă dau cu niște apă pe față, că m-au luat căldurile de nu mai pot. Vino aici! De unde ești?”, spune Ilona, când cheamă un concurent să stea cu ea la piscină.

„Sunt din Italia”, îi răspunde concurentul după ce îi cântă o melodie Ilonei.

„Îmi place Roma. Vreți la psicină? Nu aveți voie să intrați în ea, ci doar să o priviți”, se amuză Ilona Brezoianu.

„Ai făcut bani până acum?”, o întreabă cineva.

„Nu, stai să am și eu doi trei musafiri aici. Vă aștept. Vă dezbrăcați? Vă aștept mai târziu. După ce terminați, vă aștept la mine. Nu cred că pune mașina lângă mine, la ștrand. Să-mi dea și mie cineva de mâncare. Florin, cam târziu. La ora asta se vine? Eu am muncit până acum, el vine la 2...”, îi spune ea lui Florin Ristei.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

După ce a plecat Florin Ristei, jurațul Ștefan Bănică a venit la locația exclusivistă a actriței și i-a spus câteva lucruri.

„Vreau să știu în ce stațiune suntem. E foarte important. Vreau și eu porumb fiert și niște mici, niște hamsii. Vă mulțumesc din suflet”, îi spune Ștefan Bănică.

„Unde mi-e cocktail-ul? Când vreodată a fost ștrand la X Factor? E cu bani, până la 6 e deschis”, mai întreabă Ilona Brezoianu.

Vizionează episodul 8 întreg din eXtra Factor pe AntenaPlay.

Despre noul sezon X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 15 octombrie. Costin Alexandru Popovici a venit cu o piesă proprie. "Îți trebuie un pic mai mult cur... X Factor 2021, 15 octombrie. Grupul Threal vine cu o interpretare specială a piesei "Locked Out of Heaven". &q...
Ultimele știri