Antena Căutare

eXtra Factor 2021, episodul 11. Ilona Brezoianu, improvizație muzicală alături de Krem. Cum sună melodia pe care au compus-o

Ilona Brezoianu știe cum să facă show de fiecare dată. Iată că în episodul 11 din eXtra Factor 2021, actrița a rapp-uit alături de Krem o piesă pe care aceștia au compus-o pe loc.

Ilona Brezoianu a cântat alături de Krem a eXtra Factor, episodul 11. Ce improvizație fabuloasă au făcut cei doi Galerie
Ilona Brezoianu a cântat alături de Krem a eXtra Factor, episodul 11. Ce improvizație fabuloasă au făcut cei doi | Antena 1

Ilona Brezoianu te ia în culisele emisiunii X Factor și îți prezintă cele mai amuzante momente surprinse la filmări. De această dată, Ilona și Krem au compus pe moment o piesă rap cu care au amuzat pe toată lumea.

Ilona Brezoianu, improvizație de muzică rap alături de Krem, în eXtra Factor episodul 11

Ilona Brezoianu și Krem, alături de alți rapperi, au improvizat o melodie cu care au reușit să impresioneze și să amuze pe toată lumea. Actrița și artistul au avut un schimb de replici muzicale în noul episod din eXtra Factor 2021.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 10. Ilona Brezoianu a făcut bâlci în toată regula la X Factor și a pus micii pe grătar

Imediat după ce a cântat alături de Krem, Ilona Brezoianu a mers pe la concurenții de la X Factor 2021 pentru a-i întreba câteva chestiuni. Deși nu au discutat prea multe, Ilona a reușit să facă o serie de glume, în stilul său caracteristic.

„Nu mă bagă nimeni în seamă astăzi, nu e ziua mea norocoasă. Deranjăm? Cu ce ocazie pe la noi?”, o întreabă Ilona Brezoianu pe o tânără care a venit alături de un concurent.

„Susținător”, îi răspunde ea. „Susțineți ce?”, mai întreabă Ilona. „Italia?”, îi răspunde concurenta.

„Am și eu o pretenă acolo, Luminița o cheamă, dacă o întâlnești”, spune Ilona, în mod ironic, în stilul său caracteristic.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 9. Ilona Brezoianu te ia în culisele X Factor, unde își dorește să obțină un loc la masa juriului

„De unde vii? Dubai?”, mai întreabă ea pe alt concurent. „Da”, îi răspunde ea. „E cald acolo? Nu am avut timp, nu s-a legat”, mai întreabă Ilona Brezoianu.

Vizionează episodul 11 întreg din eXtra Factor pe AntenaPlay.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 5 noiembrie. Ansamblul de tulnicărese și Corul bărbătesc din Finteușu Mare, moment de excepție pe scena X... Audițiile X Factor au luat sfârșit seara trecută, iar jurații sunt pregătiți pentru Bootcamp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x