Antena Căutare

eXtra Factor 2021, episodul 3. Ilona Brezoianu, momentele de amuzament din culisele X Factor 10

Ilona Brezoianu a surprins cele mai amuzante ipostaze din emisiunea X Factor și ni le aduce pe micile ecrane în eXtra Factor.

Ilona Brezoianu și Delia, în eXtra Factor 2021 Galerie
Ilona Brezoianu și Delia, în eXtra Factor 2021 | Antena 1

Noul sezon X Factor a început în forță, iar fanii emisiunii pot viziona acum momente inedite din culisele show-ului alături de Ilona Brezoianu.

Ilona Brezoianu, cele mai amuzante momente în episodul 3 din eXtra Factor. Cum a reușit să facă rost de bani

Ilona Brezoianu ne lasă să aruncăm o privire în culisele show-ului X Factor cu un nou episod eXtra Factor, unde am putut-o vedea în cele mai amuzante ipostaze, în special atunci când mai avea puțin și făcea rost de bani.

„Haideți veniți. Bună ziua la toată lumea. Sunt aici cu fanii mei, cu mulțimea care mă încurajează și mă susține ca de fiecare dată. Vă dau la televizor, ia scoateți câte 50 de lei”, i-a întâmpinat ea pe concurenții acestui sezon care așteptau cu sufletul la gură să intre pe scenă.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 2. Ilona Brezoianu aduce cele mai haioase momente din culisele X Factor 10 în fața telespectatorilor

Dornică de a-și mări încasările, Ilona Brezoianu a început să convingă oamenii din trust să-i ofere bani, desigur, la glumă.

„Așa se face treabă! Mă duc să muncesc, am nevoie de bani. Nenea Nicu face sunet, dacă n-ai mai fi matale la emisiunea ar mai merge emisiunea? Hai să facem un sezon mișto anul ăsta, să ne mai dea de muncă și la anul, ai să-mi dai 50 de lei?”, îi întreabă ea pe colegii din producție.

„Suntem toți o familie, dacă suntem toți o familie ai să mă împumuți și pe mine cu un milion? Nu? Deci suntem cunoștințe, nu familie. Pe salariile alea (n.r. ale juraților) și eu m-aș relaxa. Știți cum?”, au mai fost câteva comentarii cu privire la venituri pe care Ilona le-a făcut, toate într-o notă de amuzament.

Ajunsă în cabina de pregătire a lui Florin Ristei, ea a avut câteva întrebări. „Se muncește? Se mănâncă. Ia zi, ce crezi că o să fie la X Factor sezonul ăsta”, întreabă Ilona.

„Aștept să mi se zică ce grupă o să îmi dea”, a fost răspunsul juratului.

„Nu sunt materialistă, dar ziceam așa că mi-o doresc (n.r. geaca Deliei cu care venise în emisiune)”, spune Ilona către Delia.

„Nu te bucuri că ne vedem, că vorbim. E mai valoros decât orice. Eu o aduc”, îi promite Delia Ilonei.

„Există o posibilitate ca tu să renunți la munca în televiziune și să fugi cu geaca?”, o întreabă o colegă de platou pe Ilona.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 1. Ilona Brezoianu prezintă cele mai amuzante momente din culisele X Factor sezonul 10

„Nu!! Deci 10 minute de ziua mea? Delia, te pup! Ești frumoasă! Să-mi dai gecuța!”, spune prezentatoarea eXtra Factor.

„A început emisiunea! Am niște emoții, vai de capul meu! Asta a fost ziua noastră. Nu mă părăsiți. Stați și vă uitți la emisiunea asta, că dacă nu vă uitați, nu o să mă mai cheme să mai fac și eu un ban în plus”, a mai spu ea în încheiere.

Vezi eXtra Factor episodul 3 complet pe AntenaPlay!

X Factor revine cu sezonul 10, la Antena 1

De zece sezoane, pe scena X Factor au urcat numeroși concurenți cu factorul X, care au încântat publicul.

În 2021, Răzvan și Dani, gazdele emisiunii, sunt hotărâți să deschidă noi porți și, mai mult, au pregătit și surprize, nu doar pentru public, dar și pentru Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul întregului sezon, jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

Vezi cele mai mari surprize X Factor începând de luni, 6 septembrie și vineri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. X Factor revine cu sezonul 10, care se va vedea în doză dublă de emoție.

X Factor 2021, 13 septembrie. Giani Baidoc a venit din "taxiul discotecă" și a cântat Dan Spătaru - "Să c... Florin Ristei prevede primele greutăți în grupa sa la X Factor, sezonul 10: ”Sper să nu fie greu de lucrat cu ea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x