eXtra Factor 2021, episodul 1. Ilona Brezoianu prezintă cele mai amuzante momente din culisele X Factor sezonul 10

Sezonul 10 X Factor revine cu noi concurenți de excepție și Ilona Brezoianu prezintă cele mai amuzante momente din culisele show-ului. În episodul 1 din eXtra Factor, Ilona a ajutat la montarea platoului și a testat chiar și scena.

Ilona Brezoianu a revenit în culisele show-ului X Factor cu primul episodul din eXtra Factor 2021

Antena 1

În primul episod din eXtra Factor, Ilona Brezoianu a surprins echipa în culise și a adus momente amuzante nu doar pentru cei prezenți, cât și pentru publicul de acasă.

Ilona a făcut și o predicție pentru noul sezon X factor: „O să fie nebunie!”. În episodul 1 din eXtra Factor, vedeta a venit în culisele show-ului cu doar câteva zile înainte ca primii competitori să urce pe scena renumită.

Ea a făcut turul platoului înainte ca acesta să fie pregătit pentru noul sezon X Factor și a ajutat echipa să se pregătească, în stilul ei.

eXtra Factor 2021, episodul 1. Ilona Brezoianu a ajutat la montarea platoului în culisele X Factor sezonul 10

Ilona Brezoianu revine cu un nou sezon eXtra Factor! Seria de episoade eXtra Factor o prezintă pe Ilona Brezoianu în culisele show-ului X Factor.

În primul episod eXtra Factor din acest sezon, Ilona merge la platoul X Factor, cu câteva zile înainte ca filmările show-ului să înceapă. Actrița și-a propus să le arate telespectatorilor și urmăritorilor din online cum se montează platoul X Factor și, mai mult decât atât, chiar să supervizeze cum lucrează echipa și să participe și ea la amenajare.

Ilona a pus oamenii la muncă, dar nu s-a ferit să se implice și ea, pentru a merge treaba mai rapid. A ajutat la montarea scenei, a vopsit, a dat cu mătura, a cărat obiecte, iar în tot timpul acesta a făcut comentarii și a dat indicații savuroase și amuzante.

„De când am venit eu, s-a mobilizat toată lumea,” a declarat Ilona.

Ilona s-a plimbat în culisele X Factor și a ajutat echipa show-ului să pregătească scena pentru momentele de neuitat din sezonul 10. Ea s-a plimbat și cu un semn mare al emisiunii în timpul montării platoului, pe care l-a poziționat după mai multe încercări.

„Să vadă lumea ce public numeros am,” a declarat Ilona după ce a urcat pe scena X Factor și a „încântat” sala goală cu o prestație unică.

Ilona s-a folosit și de ecoul din culise pentru o prestație rapidă. A „cântat” inclusiv la mătură, în timp ce ajuta echipa să pregătească platoul pentru sezonul 10 X Factor.

Ea nu a părut foarte încântată de munca depusă și a ținut să dea și indicații echipei, pentru a se asigura că platoul va fi gata până la venirea juraților și concurenților.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Hai să vezi eXtra Factor și să-ți iei porția de râs de la Ilona Brezoianu!

X Factor revine cu sezonul 10, la Antena 1

De zece sezoane, pe scena X Factor au urcat numeroși concurenți cu factorul X, care au încântat publicul.

În 2021, Răzvan și Dani, gazdele emisiunii, sunt hotărâți să deschidă noi porți și, mai mult, au pregătit și surprize, nu doar pentru public, dar și pentru Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul întregului sezon, jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

Vezi cele mai mari surprize X Factor începând de luni, 6 septembrie și vineri, 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. X Factor revine cu sezonul 10, care se va vedea în doză dublă de emoție.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri