eXtra Factor 2021, episodul 5. Ilona Brezoianu te invită în culisele X Factor și îți prezintă cele mai amuzante momente

Ilona Brezoianu prezintă eXtra Factor, emisiune ce te lasă să privești în culisele show-ului de voce. Actrița le arată fanilor emisiunii, în ediția 5, cele mai amuzante momente.

Ilona Brezoianu, la eXtra Factor 2021. Actrița a găsit o modalitate de a face bani frumoși

Antena 1

Ilona Brezoianu îți prezintă cele mai amuzante momente de la filmările noului sezon X Factor în ediția cu numărul 5 din eXtra Factor 2021.

Ilona Brezoianu, clipe amuzante la eXtra Factor 2021. A apărut cu o perucă neagră pe cap, în episodul 5

Ilona Brezoianu și-a luat prin surprindere fanii din culisele X Factor cu o perucă neagră pe cap, cu care s-a dat drept fiind o personalitate celebră, din altă țară.

„Urează-mi succes azi. Scuze dar vreau să câștig concursul și poate îmi furi piesa. Este un concurs și sunt bani. Sunt supărată că nu am voce. Concurez, dar cu vocea asta... Eu sunt o persoană jovială, energică, ei sunt fanii mei și fac scandal când mă văd”, spune Ilona Brezoianu la eXtra Factor 2021.

„Hello, mă numesc Sasha Wnaido și sunt din Barcelona. Am 32 de ani. Lambada cânt”, se prezintă ea în timpul filmărilor pentru eXtra Factor 2021.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 4. Ilona Brezoianu te ia în culisele emisiunii și îți prezintă cele mai amuzante momente de la filmări

„Duc eu gunoiul, dar dacă e de la Ștefan Bănică și Delia l-aș păstra eu. Că poate au scăpat vreo brățară de aur, ceva”, a găsit ea o oportunitate de a face bani.

„Îmi fac o intrare de gală. Vreau să fiu cool. Mi se pare că arăt așa a divă. Sunt mișto. M-am dus până la garduri și au leșinat 40 de oameni. Vedeți că vin, au leșinat fanele mele. Nu pot să mai merg liniștită pe stradă dacă nu mă deghizez. Nu mai pot. Nu am ce să fac. Mi-e foarte greu”, se dă mare, în mod ironic, Ilona.

Ilona Brezoianu a găsit metoda de a face foarte mulți bani, la eXtra Factor 2021, episodul 5

„Zilele trecute te-a căutat cineva să ia autograf și am semnat eu, Delia. Mă gândesc la o afacere, mai iau autografe de la voi. Să le vând în holding. Pot să semnez autografe cu Delia, Florin Ristei, Ștefan Bănică și Loredana”, se gândește ea la o afacere bănoasă.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 3. Ilona Brezoianu, momentele de amuzament din culisele X Factor 10

„Îmi trebuie o lampă pentru cameră. Dă-mi bre o lampă, eu fără lampă nu mai filmez. Ce producție e asta. Să cântăm puțin, să vezi ce dezacordată sunt eu. Eu cânt în general „Cu ce m-am ales în viață”, spune ea.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

Vezi integral episodul din eXtra Factor pe AntenaPlay!

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Astrele vin cu multe vești bune pentru cele trei zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021....
Ultimele știri