Antena Căutare

Fără „Jukebox” în spate, Alex Vasilache e topit, frate! „Dacă oamenii te vor iubi, ai șanse să câștigi X Factor”!

Alex Vasilache a cântat o viață pe scenă cu Jukebox. De trupă ați mai auzit, dar de Alex, separat, auziți acum, căci și-a făcut curaj să urce SINGUR pe scenă, pentru prima oară!

Alex Vasilache a cântat o viață pe scenă cu Jukebox. De trupă ați mai auzit, dar de Alex, separat, auziți acum, căci și-a făcut curaj să urce SINGUR pe scenă, pentru prima oară!

De ce acum ,de ce aici? Ne-a răspuns: “Nu am considerat niciodată că am o voce deosebită, am încă de învățat. Dacă am ceva de arătat, am zis că acum e momentul”.

A fost la karaoke să exerseze înainte. Da, vorbește serios, NU A MAI CÂNTAT SINGUR PÂNĂ ACUM!

Tremură tot, se simte ca oaia rătăcită de turmă. Dar îi distrează pe jurați cu un cover după Robbie Williams - Let me entertain you!

I-a ieșit perfect, chiar dacă emoțiile s-au văzut și s-au simțit prin toți porii.Brenciu a pus ochii pe el și deja îi prezice viitorul: “Ai nevoie de un antrenor bun, ca mine... așa, să te ducă pe culmile succesului”.

L-a făcut mândru pe micuțul său Vlad care-l așteaptă acasă, pentru că merge mai departe cu 3DA!

Povestea ei i-a adus Deliei lacrimi în ochi! Irina Ichim iubește aviația și își plânge fiul prin cântec!... Mădălina Căuş e o nouă "Barbie" la X Factor?! Arată ca o păpuşă şi are o voce cum nu ai mai auzit până acum: &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x