Antena Căutare

Povestea ei i-a adus Deliei lacrimi în ochi! Irina Ichim iubește aviația și își plânge fiul prin cântec!

Este o prezență caldă și luminoasă, care te binedispune din prima secundă. Irina este purtător de cuvânt ARPIA și este mândră de dragostea pentru aviație și pentru soțul său, aviator

Este o prezență caldă și luminoasă, care te binedispune din prima secundă. Irina este purtător de cuvânt ARPIA și este mândră de dragostea pentru aviație și pentru soțul său, aviator.

În spatele chipului blând se ascunde însă multă suferință. Irina a pierdut în urmă cu doi ani unul dintre copii, pe fiul său, răpus de un cancer agresiv, declanșat pe fond de stres.

Totuși, încurajată de dorința fiului, Irina a pășit încrezătoare pe scena X Factor pentru a-i putea bucura și pe alții cu glasul său. "Cânt în memoria fiului meu, care îmi spunea <<Mamă, tu ești o puternică, ai o voce și dacă vreodată, în viața ta, ți se ivește ocazia, CÂNTĂ!>>"

Piesa aleasă de Irina le-a ajuns tuturor la suflet. "X Factor, mulțumesc pentru șansa de a cânta! Visul meu s-a împlinit acum, aici!" a mărturisit concurenta.

"Doamnă, nu știu ce ați făcut! Ceea ce ați făcut în seara aceasta pe scenă, m-a atins. Sper ca răspunsul meu să vă ajute - DA!", i-a dezvăluit Delia.

"Am avut senzația că mă întorc în timp în anii '80. Te aplaud pentru curajul tău, pentru onestitatea ta. Răspunsul meu pentru tine este DA!", i-a povestit și Ștefan.

"Din partea mea, pentru provocarea următoarei etape, ai un DA!", îi confirmă și Horia.

Cum emoțiile au trecut, Irina a ținut să le mulțumească pentru șansa de a cânta pe scena X Factor "Urarea aviatorilor - Cer senin în toată viața dumneavoastră!"

Trei de DA o duc pe concurentă în etapa următoare!

"Trandafir de pe la Iaşi, te iubesc, dar să mă laşi". Gică, tu poate ai treabă şi noi te reţinem! Aplauze, vă ... Fără „Jukebox” în spate, Alex Vasilache e topit, frate! „Dacă oamenii te vor iubi, ai șanse să câștigi X Factor”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x