Antena Căutare

Fiica lui Adrian Ordean – concurenta la X Factor. Vezi cum se descurca, asta seara!

X Factor naste staruri. A demonstrat-o istoria internationala a show-ului, dar si primul sezon X Factor Romania. Succesul pe care ti-l poate aduce X Factor a facut mii de romani sa vina la auditii, printre care si Denise, fiica lui Adrian Ordean si asistenta lui Buzdu si Morar de la Morning Zu.

Fiica lui Adrian Ordean – concurenta la X Factor. Vezi cum se descurca, asta seara!
Denise, fiica lui Adrian Ordean, pe scena X Factor

X Factor naste staruri. A demonstrat-o istoria internationala a show-ului, dar si primul sezon X Factor Romania, de vreme ce castigatorul primei editii, Andrei Leonte are deja trei melodii proprii, iar saptamana trecuta a lansat si primul videoclip din cariera. Succesul pe care ti-l poate aduce X Factor a facut mii de romani sa vina la auditii, printre care si Denise, fiica lui Adrian Ordean si asistenta lui Buzdu si Morar de la Morning Zu. Daca pana acum si-a incercat norocul pe cont propriu, duminica aceasta, de la 20.30, Denise vine in fata juriului X Factor impreuna cu o trupa.

Chiar daca are un tata celebru, Denise vrea sa patrunda in lumea muzicii pe propriile picioare. Astfel, a venit la auditiile X Factor, impreuna cu patru prietene, alaturi de care formeaza trupa “Afterschool”, in incercarea de a-i convinge pe Cheloo, Delia si Dan Bittman ca au factorul X. Fetele au ales sa cante si acapela si cu negativ, iar prezenta lor pe scena X Factor nu va trece cu siguranta neobservata. De ce? Telespectatorii vor afla duminica, de la 20.30, intr-un nou episod de auditii X Factor.

Camera de machiaj nu e pentru machiaj - Sergiu Hanzi... Inna la X Factor? Sau Andreea Mantea? Vezi cine e, azi, de la 20:30!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x