Antena Căutare

Camera de machiaj nu e pentru machiaj - Sergiu Hanzi

Exmatriculat in clasa a X-a, Sergiu Hanzi a venit sa arate ca are Factorul X. A cantat. Rap. Dupa ce am aflat ca a avut o suta de lei pentru mancare si din ei si-a cumparat o carte.

Galerie
Sergiu chiar poate salva lumea. O spune "oglinda".

Exmatriculat in clasa a X-a, Sergiu Hanzi a venit sa arate ca are Factorul X. A cantat. Rap. Dupa ce am aflat ca a avut o suta de lei pentru mancare si din ei si-a cumparat o carte.

Si daca nu credeti ca un om poate fi atat de serios, Sergiu demonstreaza ca poti canta si despre "zane roz". Atat cat de roz pot fi acestea intr-o lume in care lucrezi in constructii, faci beat-box si citesti ca sa improvizezi rime "ce vor face lumea mai buna".

Camera de machiaj

Locul unde majoritatea concurentilor se transforma. Ba isi saruta iubitele, ba isi aranjeaza suvitele rebele cu fixativ. Ba, unii mai preocupati de aspectul fizic, isi dau cu rimel si gloss, barbati fiind.

Altii insa, putini la numar, parca nici nu vad oglinda. Iar daca o vad e ca sa repete. Sa se incalzeasca. Ca sa se lege povestea pe scena.

Nu Sergiu se oglindeste in geam. Nu Sergiu isi aranjeaza tricoul. Nici gand. Face beat-box cu castile pe urechi. Si parca isi scrie in cap scenariul ce are sa se desfasoare in fata juratilor.

"Si acum...acum o sa pun presiune pe bit! Man!..."

Mama se aranjeaza in timp ce copilul ei scoate Factorul X la iveala!

Spune-ne pe Facebook ce crezi despre Sergiu!

Daca spui ca stii muzica, ai grija in fata cui te lauzi! Delia te poate "incuia" cu o simpla intrebare... Fiica lui Adrian Ordean – concurenta la X Factor. Vezi cum se descurca, asta seara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x