Antena Căutare

Final apoteotic în cea de-a doua parte a semifinalei. Alex Mladin a mai făcut un pas către finală: „Măi, ALex, ești o mare surpriză!”

A fost salvat de public de fiecare dată, dar el nu le-a înșelat așteptările. De la revenirea printre concurenți, Alex a fost din ce în ce mai bun, iar totul a culminat cu cea de-a doua piesă din semifinală

A fost salvat de public de fiecare dată, dar el nu le-a înșelat așteptările. De la revenirea printre concurenți, Alex a fost din ce în ce mai bun, iar totul a culminat cu cea de-a doua piesă din semifinală.

Delia are de ce să fie mândră. Discipolii săi au avut o nouă seară de grație. Alex Mladin a închis seria a doua din semifinale și a făcut-o la cel mai înalt nivel, reușind una dintre reprezentațiile de referință ale actualului sezon de X Factor.

Chiar dacă a fost cuprins de emoții, concurentul a demonstrat că prezența sa în această fază a show-ului e pe deplin meritată.

Prințesa de pe scena „X Factor”. Cine nu credea, acum a văzut și a auzit! Un „Hello” perfect de la Loredana Anghelache!... Dramatism extrem. Horia Brenciu are doi dueliști, iar Delia a rămas fără un muschetar. Marcel vs. Loredana și Emilian e ...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x