Finala X Factor 2017. Mai frumos de atât nu se putea. Cei patru băieţi de la Ad Libitum au cântat "Bohemian Rhapsody" şi au ridicat publicul în picioare: "Pentru momentul acesta meritaţi să câştigaţi acest sezon"

Finaliştii lui Carla's Dreams se bucură de aprecierea publicului, talentul celor patru fiind de netăgăduit. Iar momentul din această seară a demonstrat încă o dată că merită să câştige marele premiu X Factor. Dacă vor reuşi, rămâne de văzut!

FINALA X FACTOR 2017. Finaliştii lui Carla's Dreams se bucură de aprecierea publicului, talentul celor patru fiind de netăgăduit. Iar momentul din această seară a demonstrat încă o dată că merită să câştige marele premiu X Factor. Dacă vor reuşi, rămâne de văzut!

"Mulţumim celor care i-au votat şi un mare "merci" în avans pentru cei care îi vor vota şi de aici înainte. Momentul acesta este rezultatul a zeci de ani de muncă şi de dedicaţie", a spus Carla's Dreams înainte de ultima interpretare a celor de la Ad Libitum pe scena X Factor.

"Mi-a plăcut foarte tare acest moment, a fost foarte bine ales, bravo", a spus Ştefan. Laudele vin şi din partea lui Horia: "Pentru piesa asta meritaţi să câştigaţi X Factorul". Delia: "A fost cea mai bună alegere". Ultimul, dar nu cel din urmă Carla's Dreams: "Eu mi-am pregătit patru feluri de idei pentru aceasta trupă. Ei reprezintă oglinda scenei în care se află".

Ultimele știri