Finala X Factor 2020. Super 4, moment de excepție alături de Raluka: „N-am mai avut asemenea emoții de când eram mică”

Băieții de la Super 4 au venit în Finala X Factor 2020, simțindu-se morocoși că au ocazia să pășească pe o scenă atât de importantă, ținând cont de vremurile dificile pe care le trăim. Florin Ristei este încrezător că poate câștiga sezonul 9 X Factor alături de italienii care au „dinamitat” scena.

Italienii de la Super 4 au cântat împreună cu Raluka, în Finala X Factor 2020

A1.ro

Băieții de la Super 4 s-au îndrăgostit de România și de București și se gândesc să lanseze o piesă în italiană la noi în țară. În FInală italienii au venit cu gândul de a oferi momente de neuitat pe scenă. Totuși, băieții sunt conștienți de talentul și puterea competitorilor lor, Andrada Precup, Adrian Petrache și Sonia Mosca, pe care îi apreciază.

Italienii de la Super 4 au deschis seara Finalei X Factor 2020. Prima prestație a grupului a fost alături de invitatul serii. Florin Ristei a ales-o pe Raluka să-i ajute pe italieni să creeze un moment memorabil.

Italienii de la Super 4 au interpretat piesa „Next to you” alături de Raluka în Finala X Factor 2020

Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr. au interpretat alături de Raluka piesa „Next to you”, iar momentul a fost pe măsura așteptărilor.

Repetițiile au decurs ca pe roate, iar de la primele acorduri Raluka și Super 4 și-au dat seama că se potrivesc pe scenă.

Citește și: X Factor 2020. Cine sunt italienii de la Super 4 și cum s-au făcut cunoscuți în țara lor natală

Florin Ristei a decis să o coopteze pe Raluka pentru acest moment, pentru că simțea nevoia de o prezență feminină alături de cei 4 italieni și pentru că artista are un timbru deosebit, iar improvizațiile ei sunt perfecte pentru a cânta cu italenii Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr.

Raluka a mărturisit că a fost extrem de emoționată în timpul prestației și și-a exprimat dorința ca cei 4 concurenți să fie aleși câștigători.

Raluka, despre Super 4: „Băieții sunt minunați”

„Am niște emoții de îmi vine să cad din picioare. N-am mai avut emoțiile astea de când eram mica. Băieții sunt minunați și ăsta este și motivul pentru care am emoțiile astea, pentru că n-am vrut să stric nimic, pentru că e momentul lor”, a mărturisit Raluka.

Citește și
Victor a cunoscut-o pe mama Andradei. Ce a avut femeia de spus după ce au vizionat împreună atingerile lor
Victor a cunoscut-o pe mama Andradei. Ce a avut femeia de spus după ce au vizionat împreună atingerile lor
În ce ordine au ajuns concurenții Asia Express după Cursa pentru Ultima Șansă. Ce veste le-a dat Irina Fodor
În ce ordine au ajuns concurenții Asia Express după Cursa pentru Ultima Șansă. Ce veste le-a dat Irina Fodor
Cum arată acum Antonina, concurentă de la iUmor care l-a convins pe Mihai Bendeac să se tăvălească în făină alături de ea
Cum arată acum Antonina, concurentă de la iUmor care l-a convins pe Mihai Bendeac să se tăvălească în făină alături de ea
Mai multe articole

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Super 4, italienii care au „dinamitat” scena cu prestațiile lor. Vezi momentele care i-au adus în Finală

Îi poți vota pe italienii d ela Super 4 pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Super 4”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

Ristei, mândru de finaliștii săi de la X Factor 2020: E un grup care a reușit să îi facă pe toți colegii mei să se emoționeze

Juratul Florin Ristei a mărturisit la începutul Finalei că are altfel de emoții față de Finala din 2013, când el a câștigat.

Citește și: Grupul Super 4, moment incredibil în fața juriului X Factor. Interpretarea napoletanilor a fost aplaudată la scenă deschisă

„Pentru mine e a doua finală, dar din alt punct de vedere - ultima dată eu stăteam pe X-ul de pe scenă. De data aceasta parcă sunt puțin mai relaxat, dar asta și pentru că am un grup senzațional, Super 4, și tot ce îmi doresc astă seară este ca oamenii să nu plece din fața televizoarelor, pentru că au ce vedea. E un grup care a reușit să îi facă pe toți colegii mei să se emoționeze și chiar să verse câteva lacrimi încă de la prima piesă, e un grup care a reușit să aibă primul moment viral anul acesta pe internet”, a spus Florin Ristei.

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri