Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Super 4, momentul fabulos pe care publicul nu-l va uita prea curând: „Sunt într-o simbioză vocală perfectă”

Grupul Super 4 a încheiat magistral seria prestațiilor din Finala X Factor 2020. Cei 4 italieni au interpretat piesa „Vivo Per Lei" și au fost aplaudați la scenă deschisă.

Cei 4 intalieni au mărturisit că nu se așteptau să intre în Finala X Factor 2020 și că sunt mândri de această realizare. În cadrul ultimului lor moment din Finala X Factor 2020, italienii de la Super 4 au demonstrat încă o dată că au voci senzațioanale. Piesa Vivo per lei a răsunat în Finala X Factor 2020.

Momentul italienilor din Finală a fost unul pe care publicul nu-l va uita prea curând.

Florin Ristei i-a aplaudat în picioare pe cei 4 italieni, exprimându-și aprecierea și satisfacția în ceea ce privește prestațiile lor.

Ștefan Bănică, despre Super 4: Mi se pare cel mai valoros grup din ce am văzut eu la X Factor

„Cu band, cu balet, cu scenografie, ei oricum cântă senzațional. Mi se pare cel mai valoros grup din ce am văzut eu la X Factor. Se pare că italienii au venit să ne cotropească. Eu nu pot decât să vă felicit și să vă aplaud.

„Sunt într-o simbioză vocală perfectă. Fiecare dintre ei are o voce aparte, dar împreună crează această magie vocală. Suntem norocoși că avem asemenea artiști la X Factor”, a spus Loredana.

Citește și: X Factor 2020. Cine sunt italienii de la Super 4 și cum s-au făcut cunoscuți în țara lor natală

Super 4, interpretare magistrală în Finala X Factor 2020

„Tot momentul a sunat și a arătat fabulous. Pentru mine nu contează naționalitatea”, a spus Delia, în timp ce Florin a mărturisit că este mândru de grupul său.

Citește și: Finala x factor 2020. Jurații au deschis seara cu un show de senzație. Ce ținute au purtat Delia, Loredana, Bănică și Ristei

Îi poți vota pe italienii de la Super 4 pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Super 4”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

Juratul Florin Ristei a mărturisit la începutul Finalei că are altfel de emoții față de Finala din 2013, când el a câștigat.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Super 4, italienii care au „dinamitat” scena cu prestațiile lor. Vezi momentele care i-au adus în Finală

„Pentru mine e a doua finală, dar din alt punct de vedere - ultima dată eu stăteam pe X-ul de pe scenă. De data aceasta parcă sunt puțin mai relaxat, dar asta și pentru că am un grup senzațional, Super 4, și tot ce îmi doresc astă seară este ca oamenii să nu plece din fața televizoarelor, pentru că au ce vedea. E un grup care a reușit să îi facă pe toți colegii mei să se emoționeze și chiar să verse câteva lacrimi încă de la prima piesă, e un grup care a reușit să aibă primul moment viral anul acesta pe internet”, a spus Florin Ristei.

Finala X Factor 2020. Jurații au deschis seara cu un show de senzație. Ce ținute au purtat Delia, Loredana, Bănică și Ri... Finala X Factor 2020. Bella Santiago, revenire senzațională pe scena care i-a schimbat viața. Cu ce ținută răvășitoare a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x