Finala X Factor 2020. Super 4 și frații Ristei, demonstrație de voce și energie: „Florin era în transă”

În Finala X factor 2020 italienii de la Super 4 au cântat cu frații Ristei și au făcut o demonstrație de voce, energie și echilibru. Florin și-a scos asul din mânecă și a venit pe scenă cu o surpriză neașteptată: Dan Ristei.

Super 4 și frații Ristei, moment de excepție în FInala X Factor 2020

A1.ro

În Finala X Factor 2020 a răsunat piesa „Signed Sealed Delivered”. Super 4 s-a transformat în Super 6 când intalienii au adus un moment de senzație pe scenă alături de Florin Ristei și de Dan Ristei.

Al doilea moment al băieților de la Super 4 a fost alături de mentorul lor Florin Ristei, dar și de fratele acestuia, Dan Ristei.

Florin și Dan Ristei, moment de excepție alături de Super 4, în Finala X Factor 2020

Momentul a fost unul incredibil, iar jurații s-au declarat impresionați:

„A sunat power. Putere la pătrat”, a spus Ștefan Bănică, despre prestația incredibilă a celor 6 bărbați.

Citește și: Grupul Super 4, moment incredibil în fața juriului X Factor. Interpretarea napoletanilor a fost aplaudată la scenă deschisă

„Mie mi se pare că piesa le-a venit cel mai bine. Le-a dat voie să se joace, să fie creativi. Florin era în transă și cu fratele s-a simțit”, a comentat Delia momentul.

„Cei 4 italieni și cei 2 moldoveni au făcut o trupă și un moment pe cinste în momentul acesta”, a spus Loredana.

Florin Ristei: Facem Super 6 și la anul mergem noi la X Factor Italia

Super 4 și frații Ristei au creat un moment memorabil în Finala X Factor 2020.

„Facem Super 6 și la anul mergem noi la X Factor Italia”, a glumit mentorul Florin Ristei.

Citește și
adela sezonul 3
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii
mihai-elwira-petre-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală
Asia mai târziu, episodul 22. Cum s-au decis Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express. Ce detalii au ieșit la iveală
eliza si cosmin natanticu alaturi de irina fodor
Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă
Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audienţă
Mai multe articole

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Super 4, italienii care au „dinamitat” scena cu prestațiile lor. Vezi momentele care i-au adus în Finală

Îi poți vota pe italienii d ela Super 4 pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Super 4”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costuș unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

Juratul Florin Ristei a mărturisit la începutul Finalei că are altfel de emoții față de Finala din 2013, când el a câștigat.

”Pentru mine e a doua finală, dar din alt punct de vedere - ultima dată eu stăteam pe X-ul de pe scenă. De data aceasta parcă sunt puțin mai relaxat, dar asta și pentru că am un grup senzațional, Super 4, și tot ce îmi doresc astă seară este ca oamenii să nu plece din fața televizoarelor, pentru că au ce vedea. E un grup care a reușit să îi facă pe toți colegii mei să se emoționeze și chiar să verse câteva lacrimi încă de la prima piesă, e un grup care a reușit să aibă primul moment viral anul acesta pe internet”, a spus Florin Ristei.

Ultimele știri