Antena Căutare

Finala X Factor 2021. Bryana Holingher și Florin Ristei, duet emoționant pe piesa „One Sweet Day”: „S-a simțit emoția!”

Bryana Holingher a cântat în marea Finală a sezonului 10 X Factor alături de mentorul său, Florin Ristei. Cei doi au interpretat piesa „One Sweet Day” și au făcut un moment de-a dreptul emoționant.

bryana-holingher-florin-ristei-pe-scena-X-Factor Galerie
Bryana Holingher a cântat în marea Finală a sezonului 10 X Factor alături de mentorul său, Florin Ristei. | Mihai Stetcu

Unul dintre cele mai așteptate momente ale Finalei sezonului 10 a venit odată cu duetul dintre Florin Ristei și Bryana Holingher. Cei doi au ales să intrepreteze piesa „One Sweet Day” și au reușit să facă „magie” pe scenă.

O să cântăm o piesă cu o încărcătură emoționantă și cu un mesaj puternic pentru amândoi. Mi-a plăcut că a înțeles încărcătura emoțională a piesei și cântăm ca doi prieteni, am simțit că am făcut o conexiune bună cu piesa asta”, a mărturisit mentorul finalistei.

Tânăra și juratul X Factor au repetat din greu pentru a realiza un moment plin de emoție și pe placul telespectatorilor. Totodată, relația dintre cei doi de prietenie a devenit mai specială, motiv pentru care interpretarea piesei a fost mai ușoară.

Bryana Holingher și Florin Ristei au cântat piesa „One Sweet Day”, în Finala sezonului 10 X Factor

Înainte de a începe momentul spectaculos, Florin Ristei a ținut să dedice piesa tuturor persoanelor care au pierdut pe cineva drag în ultimii ani. Cuvintele juratului X Factor au reușit să emoționeze publicul.

Delia, Loredana și Ștefan Bănică au ascultat cu atenție piesa Bryanei Holingher alături de mentorul său. Cei doi au „cântat ca doi prieteni”, iar interpretarea piesei „One Sweet Day” a fost extrem de sensibilă.

Citește și: Andrei Duțu, Jomajii, Bryana Holingher și Nick Casciaro sunt finaliștii sezonului 10 X Factor

Melodia a avut un grad mare de dificultate, însă tânăra și Florin Ristei au făcut show complet în Marea Finală a sezonului 10 X Factor. Momentul lor a adus lacrimi în ochii publicului, dar și ai telespectatorilor.

Jurizarea duetului Bryana Holingher și Florin Ristei, din Finala X Factor sezonul 10

Bryana Holingher și Florin Ristei și-au terminat momentul emoționant „sub o avalanșă” de aplauze din partea juraților, dar și a publicului. Delia, Loredana și Ștefan Bănică au ținut neapărat să spună câteva cuvinte despre piesa dificilă și modul în care au interpretat-o cei doi.

S-a simțit emoția, mai presus de orice! Piesa asta este una extrem de dificilă din punctul meu de vedere. E o piesă greu de cântat și e o piesă greu de dus în doi. Felicitări”, a spus Delia, vizibil emoționată.

Bryana din nou m-a surprins. Un moment sensibil și un moment foarte bun. Felicitări!”, a mai dezvăluit și Ștefan Bănică.

Citește și: Finaliști X Factor 2021. Bryana Holingher a uimit pe scenă la doar 14 ani. Vezi momentele care au adus-o în marea finală

Și Loredana a avut de spus numai cuvinte de laudă depre interpretarea Bryanei Holingher cu Florin Ristei: „Ar trebui să fim bucuroși pentru că avem prilejul să vedem atât talent și atâta frumusețe! A fost foarte frumos!​

Cine este Bryana Holingher de la X Factor 2021

Bryana este olteancă și are încredere că deține toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor 2021.

Bryana s-a născut și a copilărit în Craiova, dar atunci când părinții ei au plecat la muncă în străinătate, a rămas cu bunica. După ce bunica a început să aibă probleme de sănătate, ea a decis să se mute la țară și acum Bryana vine în fiecare weekend să o viziteze.

La audțiile X Factor 2021 tânăra concurentă a spus că visează să aibă concerte în toată lumea.

Cum se alege câștigătorul X Factor 2021

În finala sezonului 10 X Factor, publicul este cel care decide cine va obține marele premiu. Potrivit regulamentului concursului, oamenii își pot vota preferatul în Marea Finală X Factor 2021, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Așadar, pentru a-l vota pe Nick Casciaro trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „NICK”.

Pentru a-i vota pe Jomajii trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „JOMAJII”.

Pentru a-l vota pe Andrei Duțu trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „ANDREI”.

Pentru a o vota pe Bryana Holingher trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „BRYANA”.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al Concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro. Votul va fi permis de la începutul Finalei.

Finala X Factor 2021. Jomajii și Zanni au cântat piesa „Dirty Diana” și i-au făcut pe toți să se simtă ca la un concert... Finala X Factor 2021. Andrei Duțu și Ștefan Bănică au cântat „Nu trece zi” și au adus emoție pe scenă: „A fost concert, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x