Antena Căutare

X Factor 2021, 19 noiembrie. Andrei Calancea a adus pe scenă un moment emoționant cu piesa „Eternitate”: „Am ascultat cu inima”

Andrei Calancea i-a impresionat atât pe jurații X Factor, cât și pe ceilalți concurenți cu interpretarea sa emoționantă din Bootcamp-ul sezonului 10. Tânărul a ales să cânte piesa „Eternitate” de la George Nicolescu.

Andrei Calancea pe scena X Factor 2021, în Bootcamp Galerie
Andrei Calancea a transmis emoție pe scena X FActor 2021, în Bootcamp, cântând piesa „Eternitate” | Antena 1

Andrei Calancea a urcat pe scena Bootcamp-ului de la X Factor 2021 și a interpretat o piesă extrem de emoționantă, reușind să cânte atât cu vocea cât și cu sufletul.

Andrei Calancea a reușit să transmită foarte multă emoție, iar Loredana s-a ridicat în picoare la prestația sa: „Toată lumea e în picioare pentru tine”, a spus mentorul Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Andrei Calancea a cântat piesa „Eternitate” în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Piesa pe care a ales Andrei Calancea să o interpreteze în bootcamp-ul X Factor sezonul 10 are o semnificație cu totul deosebită.

Tânărul a mărturisit că regretatului său tată îi plăcea foarte mult să asculte piesa „Eternitate” de la George Nicolescu, în interpretarea lui Andrei.

„Piesa pe care am ales-o este una sensibilă. Făcând abstracție de povestea mea emoționantă cu tatăl meu. Dar îi plăcea foarte mult să i-o cânt. Și efectiv am ales-o din intuiție, din suflet. Mi-a spus o forță divină, sau chiar tatăl meu, alege piesa asta că o să fie bine”, și-a motivat Andrei Calancea alegerea piesei.

Ceea ce a urmat i-a impresionat pe toți: juriu, public concurenți. Andrei Calancea a dat dovadă de o putere incredibilă de a transmite emoții prin actul său artistic.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Jurizare Andrei Calancea la X Factor 2021 în BOOTCAMP

„Un moment emoționant. Bravo, Felicitări!”, a spus Delia.

„Andrei, am ascultat cu urechea și am ascultat cu inima. Am învățat de la Andrada (n.r. câștigătoarea sezonului 9 X Factor) să fac lucrul ăsta când mi se permite. Când mi se dă voie. Tu mi-ai dat voie și pachetul tău emoțional este extrem de puternic. La tine forța cea mai mare este transmisia. Ăsta este atuul tău. Ceea ce este uneori mai important decât cântatul. M-ai emoționat.”, a spus Ștefan Bănică.

„O dovadă că muzica leagă, muzica alină, muzica vindecă, muzica ajută și muzica cred că e limbajul universal care face ca oamenii să se conecteze. Cred că ceea ce ai făcut tu astă seară e dincolo de orice vot”, a spus Florin Ristei.

„Sunt în continuare uimită de tine, de personalitatea ta și cum spunea și Florin muzica este liant între suflete. Unii oameni doar deschid gura și e suficient să vibreze în același timp cu altă persoană”, a spus Loredana.

Loredana a decis să-i ofere lui Andrei Calancea un scaun, cu toate că toate cele trei erau ocupate.

Înainte ca Loredana să decidă care dintre cei concurenți prezenți pe scaun trebuie să-i facă loc lui Andrei Calancea, a avut loc un battle freestyle între Andrei și Maji. Cei doi au făcut rime pe loc și i-au încântat pe toți.

„S-a deschis cutia Pandorei” a spus Loredana despre „bătaia” în versuri a celor doi.

În cele din urmă, Loredana a decis ca Alina Statie să-i cedeze scaunul lui Andrei Calancea. Alina a avut o reacție înduioșătoare. Alina și Andrei s-au îmbrățișat, iar „fata cu părul verde” a mărturisit că nu poate fi supărată pentru că îi cedează locul lui Andrei, pentru că este un om deosebit și talentat. „Felicitări, Andrei! Meriți acest loc”, a spus Alina, ajutându-l pe Andrei să ajungă la locul său.

Cine este Andrei Calancea de la X Factor 2021

Andrei Calancea are 26 de ani, este nevăzător și de meserie este maseur. Extrem de ambițios și cu o imensă pasiune pentru muzică, tânărul susține că a învățat singur să cânte la muzicuță, caval, fluier și tilincă.

„Pentru mine muzica este iubita mea, este totul pentru mine (...). Pentru muzică sunt în stare să fac orice”, a dezvăluit acesta, în etapa de preselecții. Tânărul și-a pierdut tatăl în luna septembrie a anului trecut.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 19 noiembrie. Florentina Țuchel Matei a oferit un spectacol pe cinste cu piesa „I Am What I Am”: „Ca din ... X Factor 2021, 19 noiembrie. Vito Antonio, spectacol plin de enegie cu piesa „Bad Romance”, în Bootcamp: „Ca la un conce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x