Antena Căutare

Gabriela Dolanska a UIMIT o sală întreagă cu apariția sa! Nimeni nu se aștepta să cânte o AȘA piesă!

Vine tocmai de departe, din Slovacia, dar recunoaște că deși a cutreierat Europa, s-a îndrăgostit de România și de oamenii de aici. Gabriela are în prezent un iubit român, care o susține să își împlinească visul la X Factor

Vine tocmai de departe, din Slovacia, dar recunoaște că deși a cutreierat Europa, s-a îndrăgostit de România și de oamenii de aici. Gabriela are în prezent un iubit român, care o susține să își împlinească visul la X Factor.

Zâmbăreață și cu un aspect rock, tânăra speră să facă o figură bună, în ciuda problemelor de pronunție. După o poveste încâlcită despre viața sa, Gabriela decide să îi surprindă pe jurați cu piesa pregătită. "Nouă, aici, la X Factor, ne plac la nebunie surprizele!", i-a mărturisit Horia.

Și chiar că SURPRIZĂ, după ce ne-a afișat o imagine de fată rebelă, Gabriela ne-a uimit cu vocea sa, interpretând o operă. Jurații au rămas cu gura căscată și au ascultat cu sufletul la gură fiecare acută.

Aplauzele de final au fost însă suficiente, iar cei trei de DA de la final i-au adus zâmbetul pe buze concurentei.

“Mama e cea care te crește, nu cea care te naște!” Dănuț Kozak, o poveste emoționantă și o VOCE impresionantă!... De la un moment INCENDIAR pe scenă, la incendiul din Colectiv! Alex Plângu - show la X Factor, lacrimi şi teroare în clu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x