Antena Căutare

De la un moment INCENDIAR pe scenă, la incendiul din Colectiv! Alex Plângu - show la X Factor, lacrimi şi teroare în club

Iubeşte muzica, o cântă, o ascultă, o trăieşte. Aşa îl putem descrie rapid pe Alex Plângu. S-a prezentat, în vară, la audiţiile X Factor şi ne-a făcut să zâmbim şi să trăim cu energia lui senzaţională. Acum trece prin momente grele, la spital, după ce a căzut victima flăcărilor în incendiul din club Colectiv

Iubeşte muzica, o cântă, o ascultă, o trăieşte. Aşa îl putem descrie rapid pe Alex Plângu. S-a prezentat, în vară, la audiţiile X Factor şi ne-a făcut să zâmbim şi să trăim cu energia lui senzaţională. Acum trece prin momente grele, la spital, după ce a căzut victima flăcărilor în incendiul din club Colectiv.

Are 26 de ani, este student şi adoră să cânte. Nu s-a oprit nici măcar atunci când o fostă iubită i-a zis că n-are nicio treabă cu muzica. L-a ambiţionat mai tare, s-a pregătit mai mult şi speră, cândva, să-i demonstreze că s-a înşelat.

A avut propria versiune la "Basul şi cu toba mare", a ridicat sala în picioare, juraţii au dansat pe rupte şi toţi am trăit un moment desprins din marile concerte. N-aveam de unde să ştim atunci că, peste câteva luni, tot un concert avea să-i facă rău.

Alex se afla la club Colectiv în momentul în care acesta a fost cuprins de flăcările nemiloase. Are arsuri, dar a apucat să se salveze. De pe patul de spital ne-a spus cum a trăit acele clipe de groază.

Pentru energia ta, pentru modul tău extraordinar de a fi, dragă Alex, ai primit trei de DA la X Factor, dar încă un DA imens de la viaţă.

Gabriela Dolanska a UIMIT o sală întreagă cu apariția sa! Nimeni nu se aștepta să cânte o AȘA piesă!... Mult tupeu şi talent pe măsură! Miruna Voicu i-a dat afară de la X Factor pe Răzvan şi Dani: "Timpul lor a expirat....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x