Antena Căutare

Galerie FOTO! Vocea într-un mare FEL, trupul e de TOP Model! S-o cunoaștem mai bine pe Nicoleta Nucă

E din Chişinău, dar s-a mutat la Milano pentru a fi alături de mama sa, care se confruntă cu serioase probleme medicale. Ar putea lejer să strălucească pe podiumurile de prezentare, dar a ales s-o facă pe scena X Factor

E din Chişinău, dar s-a mutat la Milano pentru a fi alături de mama sa, care se confruntă cu serioase probleme medicale. Ar putea lejer să strălucească pe podiumurile de prezentare, dar a ales s-o facă pe scena X Factor.

”Am avut emoţii foarte mari la audiţiile cu juriul, mai ales în culise, alături de Răzvan şi Dani. Îmi bătea inima atât de tare, încât aveam senzaţia că se aude şi în boxele de acolo. Când am ajuns în faţa juraţilor, pur şi simplu mi s-au înmuiat genunchii. Ce bine că lucrurile astea nu se pot observa la tv. Mi-am revenit abia după ce am început să cânt, atunci am intrat în elementul meu. M-am lăsat purtată de val şi pur şi simplu am trăit momentul”, ne-a declarat Nicoleta, concurenta care a impresionat o țară întreagă.

Și-a început cariera muzicală încă din perioada grădiniței, a câștigat o mulțime de concursuri și visează să cânte în duet cu Ștefan Bănică.

La 6 ani am urcat pentru prima oară pe scenă, iar la 8 ani am câştigat primul concurs de muzică, în Republica Moldova. Asta mi-a dat curaj să continui. Au urmat apoi numeroase festivaluri şi concursuri naţionale şi internaţionale, dar şi invitaţii pe la mici concerte şi emisiuni tv. Am muncit mult şi-am învăţat din fiecare greseală.

Unul dintre visurile mele este să cânt în duet cu rock-starul Ştefan Bănică. Dar, după ce i-am cunoscut pe toţi trei juraţii mi-am zis: de ce n-aş cânta şi cu Delia sau cu Horia Brenciu?!”, a încheiat frumoasa brunetă.

VIDEO: Cocoon Kills, omul cu ”Pisy cea obraznică”, revine în forță la X Factor! Ascultă MELODIA care a cucerit INTERNETU... Puţină lume ştie asta! La masa juriului X Factor, Ştefan Bănică a aflat al doilea prenume al lui Brenciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x