Antena Căutare

Puţină lume ştie asta! La masa juriului X Factor, Ştefan Bănică a aflat al doilea prenume al lui Brenciu

De luni bune au pornit împreună în spectacolul căutării celor mai talentaţi cântăreţi din România şi fac echipă la masa juriului „X Factor”, însă despre diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică se găseşte mereu câte ceva neştiut.

De luni bune au pornit împreună în spectacolul căutării celor mai talentaţi cântăreţi din România şi fac echipă la masa juriului „X Factor”, însă despre diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică se găseşte mereu câte ceva neştiut.

S-a întâmplat şi în episodul difuzat vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, când una dintre concurente l-a determinat pe Horia Brenciu să mărturisească faptul că poartă şi el un nume de împărat.


Alina Augusta Stavilă a fost cea care a scos la iveală faptul că Horia mai poartă şi numele de Augustus. „Stăm la masa juriului de atâta vreme şi azi am aflat că pe Horia îl mai cheamă şi Augustus. Aproape că îl iert pentru cât a vorbit, doar ca să pot să îi spun <<Augustus, mai ai ceva de adăugat?>>”, a mărturisit Ştefan.

Horia nu s-a lăsat nici el mai prejos: „Faptul că eu i-am amortizat foarte multe gânduri „criminale”, constat că a început să mă şi persifleze puţin în ultima vreme - <<Te rog, Augustus>>... Ştefan vrea să devină un jurat puternic, războinic”, a completat showmanul Brenciu.


Profesoară de muzică pentru copii, tânăra concurentă a fost provocată de cei trei juraţi să le cânte şi lor un cântecel, astfel că pe scena de la „X Factor” a răsunat pentru prima oară „Melc melc codobelc”. Horia şi Delia au cântat alături de aceasta, ba mai mult, Brenciu a şi povestit: „Personal, iubesc orice melodie pentru copii şi e adevărat că le şi transform în fapte, în fiecare zi, când îmi văd copiii!”.

Dacă a reuşit sau nu Alina să treacă mai departe, rămâne de văzut mâine seară, în cel mai nou episod „X Factor”, de la 20:30, la Antena 1.

Galerie FOTO! Vocea într-un mare FEL, trupul e de TOP Model! S-o cunoaștem mai bine pe Nicoleta Nucă... Surpriză URIAŞĂ! Vin Diesel vine pe scena X Factor! Juraţii au rămas cu gura căscată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x