Antena Căutare

Gataaaa, a început! X Factor s-a întors în haine noi, cu voci noi și cu un prezentator nou! Doamnelor și domnilor, aplauze pentru Mihaaai Bendeac!

Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie descoperite, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”.

A opta stagiune a celui mai tare show muzical din România începe în forță, iar prima surpriză nu vine din partea concurenților. Mihai Bendeac este omul care va avea grijă de tonusul concurenților în acest sezon, în calitate de prezentator.

”Voi încerca pur și simplu să trăiesc o experiență, să ajut niște oameni și să mă vindec de anxietate și timiditate. Rolul meu este de om”, spune Mihai, care își dorește să îi sprijine pe concurenții X Factor în momentele cu adevărat importante în cariera lor. ”Sper să îi ajut pur și simplu, fiind conștient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierți de emoție”, a adăugat noul prezentator.

Bendeac va fi secondat în această misiune de colegul și prietenul lui, Vlad Drăgulin. Cei doi vor încerca să îi ajute pe toți cei care vor urca pe scenă să scape de emoțiile normale pe care le vor avea în fața juraților.

Toamna surprizelor începe mai devreme la Antena 1. X Factor, show-ul fenomen, are marea premieră în această seară... „Ce e asta? Nu e aia bună?”. Andrei Geamăn deschide sezonul în forță! “Tennesse Whiskey” și primele aprecieri: „Hai, mă,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x