Antena Căutare

Toamna surprizelor începe mai devreme la Antena 1. X Factor, show-ul fenomen, are marea premieră în această seară

Toamna surprizelor începe mai devreme la Antena 1. X Factor, show-ul fenomen, are marea premieră în această seară
x factor

Aşteptarea a luat sfârşit! Începe X Factor, show-ul care timp de şapte sezoane a transformat necunoscuţi în artişti de top. Cu un cuplu nou de prezentatori şi emoţii uriaşe pentru noii concurenţi cel de-al 8-lea sezon are premiera în această seară!

Emoţii la puterea X, poveşti impresionante, extaz sau dezamăgire. Toate, pe scena X Factor. Cei patru juraţi: Ştefan Bănică Jr., Delia, Horia Brenciu şi Carla's Dreams sunt decişi să descopere, şi în acest sezon, mai mult decât o voce.

Sezonul opt X Factor se anunţă plin de surprize. Mihai Beneac şi Vlad Drăgulin- actorul care-l interpretează pe Malone în "Băieţi de oraş"- s-au alăturat echipei. Sunt noii prezentatori.

Publicul poate vota concurentul preferat - dintre cei care au primit minimum trei de DA - prin aplicaţia X Factor. La finalul audiţiilor, cel care are cele mai multe voturi, scapă de bootcamp şi ajunge direct în galele live. Noul sezon X Factor are premiera, în această seară, după Observator, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon X Factor are marea premieră în această seară, la Antena 1... Gataaaa, a început! X Factor s-a întors în haine noi, cu voci noi și cu un prezentator nou! Doamnelor și domnilor, aplau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x