Antena Căutare

Generația de mâine pune mâna pe putere în lumea muzicale. Duțu a intrat la limită... de vârstă, dar și-a pierdut buletinul!

Ștefan Bănică a fost primul care s-a sesizat, atenționându-l pe primul concurent al serii că limita de vârstă pentru a putea participa la concurs este de 14 ani, condiție îndeplinită cu greu de Eduard Dănuț Pintilei

Ștefan Bănică a fost primul care s-a sesizat, atenționându-l pe primul concurent al serii că limita de vârstă pentru a putea participa la concurs este de 14 ani, condiție îndeplinită cu greu de Eduard Dănuț Pintilei.

A cântat „Pierdut buletin”, ceea ce era aproape imposibil de vreme ce actul de identitate stătea la păstrare în buzunarul lui Răzvan, cel care a confirmat că blondul poate concura fără emoții. Ceea ce s-a și întâmplat... Duțu a fost la înălțime, iar jurații au fost de acord că are calități suficiente pentru a merge mai departe.

A cântat cu Toto Cutugno, iar vineri e pe scena „X Factor”... Cornel nu mai vrea să dea la pompă și a venit să umfle marele pot X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x