Antena Căutare

Ilona Brezoianu, cea mai bună "prezentatoare" de la X Factor. Face senzație în culise și dansează pe melodiile concurenților

Ilona Brezoianu face senzație și de data aceasta în culisele show-ului "X Factor".

Ilona, cea mai bună "prezentatoare" de la X Factor, surpinsa in trei ipostaze diferite si imbracata diferit.
Ilona, cea mai bună "prezentatoare" de la X Factor.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1

De data aceasta, Ilona a întâmpinat toți concurenții, inclusiv pe Florin Ristei, care a avut câteva probleme cu parcarea.

Ilona a decis să își ia "inima în dinți" și să îi fure locul Loredanei la masa juriului, însă încercarea nu a fost una reușită. Aceasta a pornit într-o adevărată aventură prin culisele "X Factor", unde a reușit să îi distreze pe toți cu abilitățile ei de "prezentatoare."

În timp ce concurenții cântau pe scenă, Ilona a vrut să facă un moment memorabil și a decis să își scoată în evidență mișcările de dans senzaționale, pe ritm. Momentul a fost unul cu adevărat savuros și a amuzat telespecatorii.

Citește și: Ilona, una dintre "cele mai mari vedete" de la X Factor. S-a distrat și i-a distrat pe toți în culise

Ilona a vrut să arate că este una dintre cele mai bune prezentatoare și a făcut cunoștință publicului cu toți membrii staff-ului. Aceasta se pricepe extraordinar de bine în a lua interviuri concurenților, a încercat să își descopere și alte talente, însă a rămas fidelă dansului.

Ștefan Bolnavu și Cătălin Heisanu au încercat să o adauge și pe Ilona în trupa lor, însă și-au dat seama rapid de abilitățiile ei de canto și au decis să renunțe la această alegere.

Ilona Brezoianu este sarea și piperul din cadrul emisiunii "X Factor", momentele pe care aceasta le realizează sunt unele remarcabile și greu de uitat. Actrița reușește să amuze telespecatorii și să ofere zâmbete și celor mai serioși concurenți.

Citește și: Iulian Canaf și Kalon Rae, întâlnire cu Ilona Brezoianu la eXtra Factor. “Hai că i-am încălzit, i-am făcut de carnaval”

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Un american și o italiancă au primit bilet spre Bootcamp-ul „X Factor”, sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x