Antena Căutare

În ciuda hop-urilor din viaţa lui, Florin Drăgoi este ZEN şi LECŢIA noastră de VIAŢĂ! Beatbox-ul lui, perfect într-o trupă!

La 16 ani, Florin Drăgoi a venit să ne dea o lecţie de viaţă, mai mult decât ne-a făcut să dăm din cap pe beatbox-ul improvizat.

La 16 ani, Florin Drăgoi a venit să ne dea o lecţie de viaţă, mai mult decât ne-a făcut să dăm din cap pe beatbox-ul improvizat.

El compune. Poate nu a avut noroc când era doar un om mic şi a fost nevoit să sară primul hop din viaţă. I-a lăsat urme de handicap locomotor neşansa de a fi primit prea mult oxigen în incubator, atunci când a văzut lumea asta, prematur. Dar are talent, iar asta vedem acum cu toţii, şi el ştie să se bucure din suflet.

E iubit tare Florin, pentru că este un om sincer, pentru că are ochi blânzi. Merită să te uiţi în ei.

A ştiut să ţină piept dramelor din viaţa lui şi are plămâni pentru un beatbox de excepţie! Nu degeaba, vrea să-l ştie lumea ca “ZEN”.

Ascultaţi-l, ascultaţi-l şi învăţaţi lucruri frumoase din sclipirea ochilor lui! Pentru că-l veţi mai vedea – Florin merge mai departe cu 3DA!

Un nume de câştigător! Randy Roberts sau cum se scrie ISTORIA ÎN MUZICĂ din tată-n fiu!... Mama l-a adus prima dată la X Factor, iar acum îl veghează din Ceruri! Andrei Ciobanu a trecut peste durere şi a ridicat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x