Antena Căutare

Mama l-a adus prima dată la X Factor, iar acum îl veghează din Ceruri! Andrei Ciobanu a trecut peste durere şi a ridicat sala în picioare

Andrei Ciobanu este o mai veche cunoştinţă a emisiunii X Factor. În urmă cu două sezoane, tânărul ajungea, în echipa Deliei, până în faza Bootcamp-ului. Era adus la audiţii şi susţinut puternic de mama lui, cea de la care moştenea talentul

Andrei Ciobanu este o mai veche cunoştinţă a emisiunii X Factor. În urmă cu două sezoane, tânărul ajungea, în echipa Deliei, până în faza Bootcamp-ului. Era adus la audiţii şi susţinut puternic de mama lui, cea de la care moştenea talentul.

Acum, Andrei a ajuns la vârsta de 24 de ani, este profesor de canto, dar când Ştefan Bănică l-a întrebat "cine te susţine în această seară în culise" tânărul a avut un moment de blocaj. "Tatăl meu, iubita şi colegii din band...", şi ochii i se umplu de lacrimi.

Mama tânărului s-a stins în acest an. Emoţia îl cuprinde, iar în sală lumea îi trăieşte povestea. La fel, suntem convinşi, se întâmplă şi în faţa televizorului. "De la ea moştenesc talentul şi pasiunea pentru muzică, ea m-a susţinut, m-a încurajat atunci să vin la X Factor şi mi-a fost alături mereu", sunt cuvintele care apasă greu.

Însă lucrurile se schimbă imediat când melodia porneşte. Primind forţă de undeva de Sus, unde ştim clar cine îl susţine, Andrei cântă cum ştie mai bine şi ridică sala în picioare. Mai mult, are parte şi de un featuring cu Horia Brenciu.

Finalul e aşa cum şi l-a dorit. Cu o calificare în faza următoare şi trei de DA plini de bucurie. Tot de acolo, de Sus, suntem convinşi că a primit şi al patrulea DA. Poate cel mai important.

În ciuda hop-urilor din viaţa lui, Florin Drăgoi este ZEN şi LECŢIA noastră de VIAŢĂ! Beatbox-ul lui, perfect într-o tru... "Cânţi ca o mireasă părăsită". Bianca Istrate, cu muzica nu prea se poate! O prestaţie ce l-a făcut pe Dani să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x