Antena Căutare

Linkin Park s-a destramat!!!! Dupa ce i-a auzit cantand pe baietii de la "Infinity"

Doi baieti - "Trupa Infinity" - au vrut sa sperie X Factor-ul. Si l-au speriat!!! Mike Shinoda, solistul celor de la Linkin Park, a anuntat ca se lasa de muzica dupa ce a auzit interpretarea romanilor

Linkin Park s-a destramat!!!! Dupa ce i-a auzit cantand pe baietii de la "Infinity" Galerie
Infinity. Baieti rai. La propriu si la figurat!

Gabi si Mihai. Pe scurt, trupa "Infinity". Au venit la X Factor cu fete de duri, gata sa rupa tot. Si chiar au rupt! S-au apucat de cantat Linkin Park. Au fost conservatori cap - coada. Adica au falsat cap - coada. In timp ce unul dintre ei urca si cobora, sala, toata, ridica mainile, adica "Multumim, ne ajunge. Cheloo s-a intors chiar cu spatele, sperand ca asa nu-i va mai auzi! Degeaba!

"A fost terifiant!". Acestea sunt chiar cuvintele lor! S-au speriat de ce au cantat. "Poti falsa o nota, dar nu toata melodia!", a zis si Delia. "Sa nu va mai intalniti niciodata, nici macar in spatele blocului!", i-a rugat si Dan Bittman.

Gurile rele spun ca Mike Shinoda, solistul trupei Linkin Park, dupa ce a auzit cum canta romanii melodia lor, si-a anuntat colegii ca nu va mai canta, niciodata, LP terminandu-si, practic, existenta!

Puterea unui sarut: Cheloo a fost imblanzit de Delia... Rima i-a spus lui Cheloo ca il place - in rusa! O s-o vedem in bootcamp?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x