Antena Căutare

Rima i-a spus lui Cheloo ca il place - in rusa! O s-o vedem in bootcamp?

Factorul X se poate gasi la o concurenta de 30 de ani sau la una de 16 ani. Ce conteaza la X Factor este vocea, carisma, inteligenta muzicala si siguranta de sine in fata publicului.

Rima Jalba a fost o prezenta deosebita, aseara, la X Factor. Fata de numai 16 ani a surprins inca de la inceput, cu raspunsul dat intrebarii lui Bittman – “Ce urasti mai mult in viata?”. Ne-am fi asteptat la orice replica, numai la asta nu: “Limba rusa!”. Rima a fost obligata de mica sa invete rusa pentru a comunica cu profesorii de la scoala de muzica din Republica Moldova.

Atat i-a trebuit lui Bittman! Juratul a profitat de ocazie ca sa faca o nazbatie; Dan i-a cerut Rimei sa ii spuna lui Cheloo ca il place, in rusa. Sangele i-a navalit in obraji, dar Rima s-a conformat. A urmat auditia propriu-zisa; moldoveanca a cantat “Somebody To Love” pana ce Bittman a oprit-o.

“Esti prea tanara!” i-a spus sincer acesta. Mai mult, “nu ai suflu, nu frazezi bine, nu atingi notele bine”, a adaugat el. Dar nici negrul nu e atat de negru. Frumusetea fetei nu i-a scapat lui Dan asa ca acesta a rugat-o sa mai astepte putin, inca vreo doi ani pana la urmatoarea incercare de lansare in muzica, timp in care sa isi antreneze vocea. Apoi o sa aiba toate atuurile pentru a cuceri Bucurestiul si Chisinaul.

Delia, in schimb, i-a dat o sansa fetei, doar daca promite sa isi dea toata silinta in bootcamp. A mai ramas Cheloo. Inceputul verdictului sau i-a dat emotii lui Rima dar pana la urma… “Eu am sa iti fac un rau inimaginabil - am sa te trimit inapoi cu un DA!”, a incheiat Cheloo.

Linkin Park s-a destramat!!!! Dupa ce i-a auzit cantand pe baietii de la "Infinity"... Emi si Oti: "voi doi sunteti surori?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x