Antena Căutare

LIVE DE LA GALELE X FACTOR. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar în culise concurenții își încălzesc vocile. Se fac repetiții intense!

Ca în ficare an, X Factor aduce mai mult decât voce. Oameni care își doresc să reulească în lumea muzicală din românia. Anul acesta, jurații au parte de provocări și mai mari decât în anii trecuți: concurenți de diverse naționalități, cu povești de viață impresionante și talent cu carul.

Ca în ficare an, X Factor aduce mai mult decât voce. Oameni care își doresc să reușească în lumea muzicală din România. Anul acesta, jurații au parte de provocări și mai mari decât în anii trecuți: concurenți de diverse naționalități, cu povești de viață impresionante și talent cu carul.

Au ieșit triumfători din toate etapele (preselecţii, bootcamp, dueluri) şi luptă pentru un loc în marea finală. Cele mai bune voci din sezonul şapte X Factor se pregătesc să vă cucerească.

Agitaţia în platou a început, iar concurenţii sunt pe ultima sută de metri. În culise, ultimele repetiții sunt în toi, vocile se încălzesc iar copiii noștri talentați se încurajează unii pe alții. Vocile lor deja răsună.

Susținătorii şi-au ocupat locurile şi aşteaptă ca cei pe care îi iubesc să îşi facă apariţia pe scenă. Staff-ul tehnic face ultimele pregătiri pentru ca această seară să fie una magică, atât pentru publicul de acasă şi din platou, cât şi pentru viitoarele noastre staruri. Așadar, staţi cu ochii pe noi! La 20:00 dăm startul talentului!

Telespectatori decid în această seară finaliștii ”X Factor”... LIVE DE LA GALELE X FACTOR. Astăzi, avem și un sărbătorit în grupa lui Carla's Dreams. Este ziua lui Vlad de la Ad Libit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x