Antena Căutare

Telespectatori decid în această seară finaliștii ”X Factor”

Telespectatorii își pot vota concurenții preferați, începând de vineri și până în această seară, la ora 20:00, când începe cea de-a doua gală live ”X Factor” din acest sezon. Doi dintre cei nouă tineri artiști vor părăsi concursul la începutul galei, iar până la finalul serii telespectatorii vor putea decide cine va ajunge în finala de pe 22 decembrie.

După emoțiile primei gale din acest sezon, Teodora Sava, Jeremy Ragsdale, Anton Banaghan și Flashback au fost salvați de jurații lor. În acest timp, Francesca Nicolescu, Alina Mocanu, Ad Libitum, Pierluca Salvatore și Katerina Biehu au intrat la votul publicului. Telespectatorii își pot susține preferatul trimițând SMS cu numele acestuia la numărul de telefon 1313 până duminică, 17 decembrie, la ora 20.00, la începutul celei de-a doua gale live.

Primii trei concurenți clasati în ordinea voturilor publicului vor fi salvați și se vor califica pentru a performa în cea de-a doua gală live din această seară. Astfel, cei șapte concurenți rămași vor interpreta câte o melodie, timp în care telespectatorii au două minute la dispoziție să voteze pentru fiecare dintre aceștia.

După interpretarea susținută, pe rând, de către toți semifinaliștii, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval suplimentar de douăzeci de minute. La finalul votului comun, ultimul clasat va fi eliminat.

Cei șase concurenți rămași în competiție vor intrepreta fiecare câte o nouă melodie înainte de a trece din nou printr-un vot individual de două minute, urmat de un vot comun de 20 de minute. Astfel, la finalul serii, ultimii doi concurenți clasați vor fi eliminați și doar patru vor intra în MAREA FINALĂ de pe 22 decembrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Tot în această seară, jurații Horia Brenciu și Carlas Dreams vor urca pe scena ”X Factor” pentru a susține două recitaluri de excepție. Chiar dacă nu va putea fi prezent pe scaunul său, Ștefan Bănică, aflat la Sala Palatului pentru a susține unul dintre tradiționalele sale concerte de Crăciun, o va lăsa la pupitrul juriului pe Crina Mardare, vocal coach în echipa emisiunii ”X Factor”.

Lidia Buble: „Lentilele de contact mi-au dat mari bătăi de cap. Aveam ochii foarte iritați de la ele”... LIVE DE LA GALELE X FACTOR. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar în culise concurenții își încălzesc vocile. Se...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x