Antena Căutare

Marcel Roșca l-a dat gata pe Mihai Trăistariu! A urcat pe scena "X Factor" și a topit publicul cu interpretarea piesei "Cât de frumoasă ești": "Mamăăă, ce fain!"

Anul acesta, lupta X Factor este mai intensă ca niciodată iar emoţia este cuvântul care primează. După ce Olga a reuşit să emoţioneze juriul şi întregul public, Marcel Roşca a preluat ştafeta, în duelul cu Cezar Dometi.

Anul acesta, lupta X Factor este mai intensă ca niciodată iar emoţia este cuvântul care primează. După ce Olga a reuşit să emoţioneze juriul şi întregul public, Marcel Roşca a preluat ştafeta, în duelul cu Cezar Dometi.

Concurentul a interpretat piesa lui Mihai Treistariu, "Cât de frumoasă eşti", şi a avut mare succes în rândul doamnelor și domnișoarelor. Artistul a fost foarte impresionat de prestaţia lui. Unde mai pui că cei doi avuseseră şi prilejul de a cânta împreună, în trecut?

"Mamăăă ... ce fain ! Uite ce piesă s-a cântat aseară la X Factor! 🤗 Pe Marcel Roşca l-am cunoscut acum câţiva ani. E mega-talentat ! Am şi cântat cu el " Tornero ", în duet ... Succes Marcel!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marcel Roşca se află la a două participare la "X Factor", după ce, anul trecut, a făcut parte din grupul Bravissimo, avându-l drept antrenor tot pe Horia Brenciu. Atunci, vocile lor perfect acordate i-au lăsat pe cei trei jurați fără cuvinte, o sală întreagă ridicându-se în picioare pentru a-i aclama.

Însă, anul acesta, a decis să îşi încerce norocul singur, aşa cum Delia i-a şi sugerat la acel moment. Şi tare bine a făcut! Care va fi parcursul lui, până la finalul competiţie? Ei bine, nu se ştie. Toţi sunt extrem de buni, iar scena este locul în care se simt cel mai bine.

Aşa că fiţi cu ochii pe ei, vinerea aceasta, de la 20:30, numai pe Antena 1. Prima Gală Live!

Loredana Anghelache a ajuns în galele live de la X FACTOR! Cântăreaţa este cu totul altă persoană: "N-aş fi crezut ... Cum arăta Olga Verbițchi, în copilărie? Concurenta de la "X Factor" era la fel de dulce, iar zâmbetul ei era m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x