Antena Căutare

Cum arăta Olga Verbițchi, în copilărie? Concurenta de la "X Factor" era la fel de dulce, iar zâmbetul ei era molipsitor. Carla's Dreams a știut ce să aleagă

Încă din copilărie, Olga Verbițchi reuşea să magnetizeze "audiența", chiar dacă, la acea vreme, publicul ei erau colegii de grădiniță sau partenerii de joacă. Pasiunea ei pentru muzică şi calităţile vocale cu care a fost înzestrată îi impresiona pe cei care o auzeau cântând.

Încă din copilărie, Olga Verbițchi reuşea să magnetizeze "audiența", chiar dacă, la acea vreme, publicul ei erau colegii de grădiniță sau partenerii de joacă. Pasiunea ei pentru muzică şi calităţile vocale cu care a fost înzestrată îi impresiona pe cei care o auzeau cântând.

De curând, o prietenă mai veche de-ale ei, cuprinsă de melancolia copilăriei, şi-a amintit de două fotografii, în care "Pitica" noastră apare ca o adevărată domnişoară, artistă în devenire. Cu aceeaşi delicateţe şi aceeaşi privire specială, poza în faţa aparatului.

"Olguțaaaa, puișor, te ştiu de mic copil şi vreau să spun că, până acum, nu te-am uitat deloc. Când eram micuțe mereu îţi spuneam că vreau să am vocea ta, e ceva specific în ea.

Mă bucur foarte mult că ai ajuns atât de departe. Eu vreau sa-ti urez multă multă baftă❤️. Succese mare în viitor și să ştii că te iubesc şi vreau să te revăd 😂❤️🙈".

Pe Olga o puteti urmari, vinerea aceasta, de 20:30, in prima Gala Live X Factor, numai pe Antena 1!

Marcel Roșca l-a dat gata pe Mihai Trăistariu! A urcat pe scena "X Factor" și a topit publicul cu interpretare... Gala românească vinerea aceasta la „X Factor”! Cine este al nouălea concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x