Antena Căutare

Meserie DURĂ, suflet CALD! Carmen Lungu, subofiţer MAI, emoţie până la lacrimi! Trei de DA, să trăiţi!

După 20 de ani, timp în care şi-a ales o altă carieră şi a trăit o viaţă diferită de ceea ce visase, Carmen s-a întors la X Factor pentru marea sa dragoste: MUZICA!

După 20 de ani, timp în care şi-a ales o altă carieră şi a trăit o viaţă diferită de ceea ce visase, Carmen s-a întors la X Factor pentru marea sa dragoste: MUZICA!

Un turneu în care a fost avertizată că vocea nu-i este de ajuns pentru a ajunge în faţă a făcut-o să renunţe la ceea ce iubea mai mult. Nu s-a mai uitat înapoi şi a îngropat notele muzicale. A ales o slujbă dificilă, iar acum este subofiţer în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Colegii îi ştiu talentul şi au făcut tot posibilul pentru ca ea să-i mai dea o şansă muzicii. După o prestaţie de-a dreptul emoţionantă, şi muzica i-a mai dat o şansă. Se cheamă X Factor, locul în care Carmen Lungu s-a reîntors la vechea dragoste.

"Are modestie, are prestanţă, transmite şi dincolo de sticlă şi, mai presus de orice, are o voce incredibilă". Şi dacă asta au spus juraţii, mai că nici noi n-am fi putut s-o zicem mai bine!

Tatăl român, mama italiancă! Nu înţelege ce vorbim, dar ştie perfect limba muzicii! "Elena, aşteptam o voce ca a ta... Galerie FOTO: Te apuci de muzică de dragul ei! Stela Boţan, frumuseţea care l-a fermecat pe Ştefan Bănică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x