Antena Căutare

Moment de excepție pe scena „X Factor”! Raluca a cântat „Every breathe you take” în amintirea tatălui său, sperând că, de undeva de Sus, acesta o va auzi!

Raluca Răducanu are 26 de ani și a venit pe scena „X Factor” ca să facă un show de cinci stele! Juriul a trăit o adevărată surpriză atunci când concurenta a început să cânte!

Tânăra este absolventă a Universătății Naționale de Muzică din București, secția de vioară-interpretare. Cu un proiect măreț în planurile sale de viitor, concurenta a ajuns pe scena „X Factor”, mărturisind că pentru ea, acest concurs este cel mai potrivit prim pas pe care îl poate face spre o carieră în domeniul muzical.

Cu o voce superbă și o interpretare de excepție la vioară, Raluca Răducanu a cântat piesa “Every breath you take” a trupei The Police.

Un alt moment emoționant a fost atunci când concurenta a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

”Cântatul a fost o pasiune de a mea, încă de când eram copil. Dar tatăl meu, cel care mi-a inițiat pașii pe acest drum, și-a dorit să ajung la Filarmonică, pe un post de instrumentist violonist. Pe tata l-am pierdut în anul doi de facultate. Lui îi datorez tot ce sunt astăzi. Nu a apucat să mă audă cântând, dar sper să mă asculte în seara aceasta și să îmi trimită un semn.”

A umblat prin toată lumea, l-a întâlnit pe Prince și însuși Stevie Wonder a stat la masă să-l asculte! El e Marco, itali... Mihai Marin a făcut senzație cu o piesă compusă chiar de el! Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin i-au făcut și un super video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x