Antena Căutare

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor: „Pentru mine, X Factor este o renaștere”. Ce a declarat Loredana

Italianul Nick Casciaro, concurentul Loredanei, a câștigat cel de-al zecelea sezon X Factor România și premiul de 50.000 de euro, seara trecută, 23 decembrie 2021, la Antena 1.

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor: „Pentru mine, X Factor este o renaștere”. Ce a declarat Loredana Galerie
Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor. „Tot ce s-a întâmplat aici mi-a umplut inima” | Antena 1

Lora, Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni și-au susținut favoriții în finala X Factor de seara trecută.

Citește și: Finala X Factor 2021. Ștefan Bănică, recitalul care i-a ridicat pe toți în picioare. Juratul a făcut show total pe scenă

Publicul a decis: Nick Casciaro câștigă sezonul 10 X Factor

Duetele cu invitații, duetele cu mentorii, dar și piesele solo pe care Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii le-au interpretat au reprezentat ultima șansă de a-i convinge pe telespectatori că merită votul lor și titlul de X Factor 2021.

În ciuda competiției strânse dintre cei patru, finalul serii a dezvăluit cine este favoritul celor de acasă. Nick Casciaro, italianul venit în competiția factorului X la îndrumarea tatălui său, a fost votat de către cei mai mulți telespectatori și astfel, a plecat acasă cu titlul de câștigător al sezonului 10 X Factor și premiul de 50.000 de euro.

Ce au declarat Nick Casciaro și Loredana, mentorul lui

Show-ul pe care Nick și Loredana l-au pregătit pentru finală a fost unul complex, ce a cuprins atât muzică, cât și dans. Duetul lui Nick cu invitatul său special, Dinu Iancu Sălăjanu, a fost aromozat perfect de corul Acapella și Andrei Calancea, fostul concurent al Loredanei care a părăsit competiția în primul Battle al acestui sezon.

„Noi l-am gândit ca pe un moment care să aducă împreună două lumi, două culturi”, a declarat Loredana.

Un alt moment spectaculos al serii a fost duetul cu mentorul. Nick și Loredana au adus lumea musical-ului în platoul X Factor interpretând piesa ”Time of my life”.

„Când mi-a arătat cum dansează la Sanie cu zurgălăi, am știut că voi alege un cântec pe care să dansăm și să facem sincroane”, a mărturisit jurata. ”Who Wants To Live Forever” a fost piesa solo cu care Nick a încheiat seara și a reprezentat un tribut adus celor care și-au pierdut viața mult prea repede.

Votul publicului și câștigarea sezonului 10 X Factor i-au luat prin surprindere atât pe Nick Casciaro, cât și pe Loredana. „Tot ce s-a întâmplat aici mi-a umplut inima. Sunt foarte, foarte fericit. Pentru mine, X Factor este o renaștere”, a declarat Nick Casciaro, cel de-al zecelea câștigător X Factor.

eXtra Factor 2021, episodul 18. Ilona Brezoianu a venit în Finala X Factor 2021 cu o rochie concepută dintr-o plapumă cu... Ce promisiune i-a făcut Nick Casciaro iubitei sale, înainte de a câștiga X Factor 2021. Frumoasa italiancă a dezvăluit t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x