Antena Căutare

Finala X Factor 2021. Ștefan Bănică, recitalul care i-a ridicat pe toți în picioare. Juratul a făcut show total pe scenă

Ștefan Bănică a încins scena în Marea Finală a sezonului 10 X Factor cu un recital de-a dreptul spectaculos. Juratul a făcut show total și a ridicat publicul în picioare după ce a început să cânte.

ștefan-bănică-cântă-la-pian-pe-scena-x-factor Galerie
Ștefan Bănică a încins scena în Marea Finală a sezonului 10 X Factor cu un recital de-a dreptul spectaculos. | Mihai Stetcu

Marea Finală a sezonului 10 X Factor nu putea să se încheie fără un recitalul spectaculos al lui Ștefan Bănică. Juratul show-ului a urcat pe scenă și a ținut neapărat să spună câteva cuvinte înainte de a începe momentul excepțional.

Pentru că anul acesta se împlinesc 10 ani de X Factor, printre care mai mult de jumătate i-am petrecut la masa juriului. Aș vrea să-i felicit și să le mulțumesc tuturor membrilor, echipei X Factor. Pentru că astăzi seară este Finala sezonului 10 X Factor vreau să vă urez succes tuturor”, a spus Ștefan Bănică.

Artistul a început recitalul cu una dintre cele mai apreciate piese ale sale. „Până la cer” a răsunat în tot platoul și a ridicat publicul în picioare. Totodată, Ștefan Bănică a fost surprins de către cei de pe scaune cu un gest de-a dreptul spectaculos.

Ștefan Bănică a făcut show total cu recitalul său din Marea Finală a sezonului 10 X Factor

La scurt timp de la începerea momentului senzațional, persoanele din public și-au scos telefoanele din buzunar și l-au „acompaniat” pe juratul X Factor cu luminile telefonelor mobile. De asemenea, Ștefan Bănică a reușit să facă o atmosferă de concert, exact ca cea de la Sala Palatului.

Loredana, Delia și Florin Ristei au ascultat cu atenție recitalul de zile mari. Un lucru este cert, Ștefan Bănică a reușit să facă un show total pe scenă în această seară, iar telespectatorii s-au bucurat din plin de spectacol.

Citește și: Ștefan Bănică, fotografia cu invitații săi la concertul de Crăciun din acest an. Ce vedete i se vor alătura

Juratul X Factor a făcut publicul să danseze cu piesa „E beton Coana Mare”, dar și cu modul în care a cântat la pian. Calitățile sale vocale și piesele memorabile au reușit să impresioneze pe toată lumea, iar toate privirile au fost ațintite asupra lui.

Ștefan Bănică a ținut neapărat să interacționeze și cu publicul, motiv pentru care le-a cerut să cânte în același timp cu el. La finalul momentului, o avalanșă de aplauze au învăluit platoul X Factor.

Cum se alege câștigătorul X Factor 2021

În finala sezonului 10 X Factor, publicul este cel care decide cine va obține marele premiu. Potrivit regulamentului concursului, oamenii își pot vota preferatul în Marea Finală X Factor 2021, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Așadar, pentru a-l vota pe Nick Casciaro trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „NICK”.

Pentru a-i vota pe Jomajii trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „JOMAJII”.

Citește și: Finaliști X Factor 2021. Andrei Duțu a cucerit juriul cu talentul lui. Vezi momentele care l-au adus în marea finală

Pentru a-l vota pe Andrei Duțu trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „ANDREI”.

Pentru a o vota pe Bryana Holingher trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „BRYANA”.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al Concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro. Votul va fi permis de la începutul Finalei.

Finala X Factor 202. Jomajii, moment de excepție cu piesa „The Winner Takes It All”: „Mă bucur tare mult că ați ales ace... Finala X Factor 2021. Câștigătorul X Factor este Nick Casciaro. Concurentul Loredanei pleacă acasă cu marele premiu în s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x