Antena Căutare

O concurentă de la "X Factor" are sentimente puternice pentru Carla's Dreams: ”Mor după el și nu înţelege ce naiba mă apucă. Sper că mă iubește!”

Olga Verbițchi recunoaște că se simte foarte apropiată de juratul X Factor, Carla's Dreams, în care vede un adevărat mentor. Iar aceasta îi recunoaşte, pe deplin, calităţile.

Olga Verbițchi recunoaște că se simte foarte apropiată de juratul "X Factor", Carla's Dreams, în care vede un adevărat mentor. Iar aceasta îi recunoaşte, pe deplin, calităţile.

"Eu mor după Carla's Dreams şi el nu înţelege ce naiba mă apuca. Eu nu cred că el ştie, dar nu am curajul să-i vorbesc liber. Eu sper că mă iubeşte, m-am ataşat foarte mult de el", mărturisește Olguța.

Iar Carla's își pune toată încrederea în ea, considerând că prezența Piticei în acest concurs este cu adevărat o onoare: "Nu cred că ai în viaţa ta o cale mai accesibilă şi mai bună să fii de aceeaşi parte a baricadei cu un copil atât de sincer şi atât de emotiv", recunoaște acesta.

Eliminarea lui Emilian Nechifor de la "X Factor" a stârnit revoltă, în rândul fanilor. Ce le-a transmis fostul... Olga Verbițchi, susţinută în marea finală X FACTOR de cei de la The Motans! Mesajul transmis de trupa fenomen piticei no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x