Antena Căutare

Eliminarea lui Emilian Nechifor de la "X Factor" a stârnit revoltă, în rândul fanilor. Ce le-a transmis fostul concurent: "Mă frustrează situația asta și nu îmi vine să cred"

Eliminarea lui Emilian Nechifor a adus multă tristețe în sufletul celor care îl susţineau. Nimeni nu s-ar fi aşteptat, cu atât mai puţin colegii şi fanii săi. 

Eliminarea lui Emilian Nechifor a adus multă tristețe în sufletul celor care îl susţineau. Nimeni nu s-ar fi aşteptat, cu atât mai puţin colegii şi fanii săi.

Fostul concurent a ţinut să le transmită un mesaj tututor fanilor săi, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook:

"Din câte știți cu toții drumul meu la X Factor s-a terminat. Am plecat din acest concurs cu zâmbetul pe buze, pentru că nu mă simt învins, ci un adevărat câștigător. Am câștigat prieteni adevărați, o experienţă de neuitat, am acumulat noi cunoștințe și, nu în ultimul rând, v-am câștigat pe voi, cei care m-ați susținut și mă susțineți în continuare.

De acum încolo, voi munci din greu pentru a reuși să îmi îndeplinesc un nou vis, acela de a vă încânta pe fiecare dintre voi și de a vă face zilele mai bune prin intermediul pieselor mele, ce sper că vor intra în sufletele și în casele voastre. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru toate cuvintele frumoase. Va iubesc şi va îmbrăţişez cu drag".

"Mă frustrează situația asta și nu îmi vine să cred", a fost unul dintre mesajele transmise de fanii dezamăgiți. "Îmi pare tare rău. Eşti preferatul meu. Sincer, te vedeam câştigătorul "X Factor", au mai scris aceștia pe pagina fostului concurent.

Pe cei patru patru concurenţi rămaşi în competiţie îi veţi putea asculta, vinerea aceasta, în marea finală "X Factor", de la 20:30, pe Antena 1.

Prinţesa de Aur, prima declaraţie după eliminarea de la X Factor: "Nu pot să înţeleg cum din prima am ajuns ultima&... O concurentă de la "X Factor" are sentimente puternice pentru Carla's Dreams: ”Mor după el și nu înţelege ce n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x