Antena Căutare

O singura scena, concurenti din toata lumea. Nu ratati premiera X Factor, pe 22 septembrie!

Cel de-al treilea sezon al show-ului „X Factor” revine din 22 septembrie, de la 20:30, sub sloganul “Muzica si suflet”. Anul acesta, pe scena X Factor Romania, vor urca concurenti din toata lumea.

Printre concurentii care si-au infruntat emotiile si au venit sa demonstreze ca au factorul X in fata celor trei jurati s-au numarat doi nigerieni, un italian, o cubaneza, un columbian si un chinez.

X Factor de anul acesta e mai divers ca oricand, dovada ca limita de varsta a concurentilor a coborat la 14 ani. Am intalnit concurenti din Nigeria, Italia, Cuba, Columbia, ba chiar si China, oameni pasionati, care simt muzica si care merita un loc in showbiz. Iar ca informatie de culise, va mai spun ca am remarcat multi baieti draguti, sexy si foarte talentati a declarat Delia, care este sigura ca anul acesta trofeul X Factor merge in echipa ei: „Nu conteaza daca va castiga o fata, un baiat sau un grup, atata timp cat e din categoria mea!”

Nu uita: poti urmari primul episod X Factor LIVE, pe AntenaPlay, duminica, 22 septembrie, de la ora 20.30!

Politistele dau lovitura si la X Factor UK! Ea a cucerit juriul cu o melodie semnata Beyonce... Sami Brookes, noua Susan Boyle! La inceput, au ras de ea, dar a cantat fenomenalllll!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x