Antena Căutare

Politistele dau lovitura si la X Factor UK! Ea a cucerit juriul cu o melodie semnata Beyonce

Dupa ce Nati Selegean a cucerit inimile romanilor sezonul trecut la X Factor Romania, o alta politista a dovedit ca fetele dure au talente ascunse. Sam Bailey a cucerit juriul de la X Factor UK cu vocea sa deosebita. Iar melodia aleasa nu a fost deloc floare la ureche.

Sam Bailey - "Listen"

Dupa ce Nati Selegean a cucerit inimile romanilor sezonul trecut la X Factor Romania, o alta politista a dovedit ca fetele dure au talente ascunse. Sam Bailey a cucerit juriul de la X Factor UK cu auditia sa.

Emotionata, ca orice alt concurent, Sam Bailey a intrat pe scena pentru auditii. Stia ca melodia aleasa pentru concurs nu este deloc usoara, avand in vedere cine a fost interpreta originala - Beyonce! In plus, Bailey se temea ca varsta ei (35 de ani) o va dezavantaja, majoritatea concurentilor fiind niste pustani carismatici, adaptabili si plini de energie.

Juratii X Factor au fost insa uluiti de auditia ei. Nicole Scherzinger a fost cea mai impresionata de presatia ei: "Ai cantat exact asa cum trebuia, cu pasiune!".

Verdictul? De 4 ori DA!

Va era dor de Natalia Selegean? Ascultati interpretarile ei de-a lungul sezonului trecut, AICI!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x