Antena Căutare

Petcu Alexandru şi tRAP-ul de Teleorman! Am găsit pachetul complet: muzică populară + rap + emoţie

Pe băiatul din imaginile următoare îţi este greu să-l citeşti. Are o imagine de bad boy, ne zice din start că el cântă trap, un fel de rap mai agresiv născut din cartierele rău famate din Statele Unite, iar apoi ne dă lovitura decisivă cu muzica populară

Pe băiatul din imaginile următoare îţi este greu să-l citeşti. Are o imagine de bad boy, ne zice din start că el cântă trap, un fel de rap mai agresiv născut din cartierele rău famate din Statele Unite, iar apoi ne dă lovitura decisivă cu muzica populară.

Îl cheamă Petcu Alexandru şi reprezintă definiţia exactă pentru "PACHET COMPLET". Îl găsim printre blocuri, făcând versuri şi interpretând melodii compuse de el. După ne spune de relaţia lui cu zona de teologie din şcoală, iar apoi ridică spectatorii, juraţi şi, în mod sigur, telespectatorii în picioare cu "Dă-mi banii", una dintre piesele lui.

DE LA GANGSTER RAP LA TELEORMAN TRAP

Horia, Delia, Ştefan, nu vă grăbiţi, asta nu e tot!!! Apoi, ca un magician într-un show din Statele Unite, Alexandru se transformă complet şi devine Liviu Vasilică, în uralele publicului, interpretând o melodie pe care absolut toată lumea o cunoaşte.

A venit pe scenă, a făcut spectacol total, ne-a surprins şi s-a folosit de talentul său pentru a impresiona! În spatele acestor lucruri senzaţionale, Alexandru ascunde o poveste tristă. Părinţii l-au abandonat, iar el a fost crescut de părinţii adoptivi.

E subiectul de care vorbeşte mai puţin, căci lui îi place să fie ştiut pentru tipul de om care dă totul pe scenă!

Brenciu, în delir: “Dana Aron din Sighișoara, te iubește toată țara!” SINGURA voce de jazz de până acum la X Factor... Prezență exotică pe scena X Factor! Ștefan Bănică i-a prezis CHINEZULUI Zuo că va fi următorul câștigător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x