Antena Căutare

Prezență exotică pe scena X Factor! Ștefan Bănică i-a prezis CHINEZULUI Zuo că va fi următorul câștigător

Are 20 de ani, se trage dintr-o mamă româncă și un tată chinez și iubește de când se știe muzica. Tânărul, care locuiește în România de când avea doar un an, cântă pe stradă în Centrul Vechi și a venit la X Factor să demonstreze că merită un loc în industria muzicală autohtonă.

Zuo Vlad Quan Dragomirescu.

E întocmai ca Marele Zid Chinezesc care începe din apă.

Din senin, de te-miri-unde a apărut cu o chitară agățată de gât pe scena X Factor. Îl cheamă Zuo Quan. Dar și Vlad Dragomirescu. Cum îi e numele, îi e și sângele. Jumătate român de la Oradea, jumătate chinez.

Mamă româncă, tatăl chinez. S-au cunoscut pentru că unul iubea mâncarea, iar celălalt gătea foarte bine. :)

Zuo e simpatic, student la Limbi Străine, de la un an în România, iar de când e la facultate, degețelele îi joacă pe corzile chitarei și cântă pe stradă în Centrul Vechi, la metrou, la Unirea.

Până la urmă, ce loc e mai bun ca strada să știi dacă ai sau nu...lipici la public?

A venit la X Factor să demonstreze că merită un loc în industria muzicală autohtonă și a reușit să impresioneze jurații încă de la primele acorduri ale piesei “Thinking Out Loud”, interpretată în original de Ed Sheeran.

Juriul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Zuo Dragomirescu.

Horia Brenciu:
“Îmi pare foarte bine că din stradă ai venit la X Factor. Mă bucur că te-am cunoscut, mă bucur că a existat tata. Gândește-te că ești aici dintr-un singur motiv: că tatăl tău face mâncare bună, iar mama ta știe să o aprecieze”.

Delia: “Simt că ne va lega ceva. Al meu ești! Bravo!”

Ștefan Bănică: “Foarte bun! Este, după părerea mea, un posibil câștigător X Factor”

Ei, da! Zuo a demonstrat din plin că are factorul X, câștigând simpatia publicului și trei de „DA” din partea juraților.

Petcu Alexandru şi tRAP-ul de Teleorman! Am găsit pachetul complet: muzică populară + rap + emoţie... Horia i-a prezis că va fi câștigătoarea acestui an! Prestația Anastasiei Ursu vă va lăsa și pe voi muți de uimire!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x